Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

В роботизованих аптеках триватиме акція «Косимо ціни»

В роботизованих аптеках триватиме акція «Косимо ціни»Літо вже йде. Але акція «Косимо ціни»* від роботизованих аптек залишається. Вона триває з 01.08 по 30.09.2019 року та приносить покупцям знижки до 25% на звичний набір товарів. Купуйте в роботизованих аптеках косметику, дитяче харчування, лікарські засоби. Витрачайте зекономлені кошти на відпочинок чи інші покупки.

Акція діє у фармацевтичних брендах «Аптека Копійка», «Благодія», «Аптека АНЦ». Охоплює різні населені пункти. Триває на території всієї України. Якщо ви поїхали у відрядження чи відпустку та забули аптечку з собою, то зможете придбати все необхідне у найближчій роботизованій аптеці. Коли часу зовсім мало, зробіть попереднє замовлення на сайті чи телефоном, щоб потім забрати важливі товари у точці продажу.

Пошуком товарів в аптеці займається PharmBot– робот-помічник, який знає, де знаходиться потрібна упаковка та вміє віддавати її провізорові за 7 секунд. На відміну від людини, він ніколи не втомлюється. Робот може одночасно принести до 20 упаковок, щоб ви швидко зробили всі потрібні покупки та повернулись до списку важливих справ на день.

Нагадуємо, впродовж двох місяців роботизовані аптеки допомагають робити потрібні покупки та економити до 25% на цьому. Акція «Косимо ціни» розпочалась 01 серпня та завершується 30 вересня 2019 року. Якщо ви ще не встигли скористатись її перевагами, завітайте в найближчу роботизовану аптеку. Дізнатись по перелік акційних пропозицій та розмір знижки можна у провізора. Потрібний товар на полиці шукає аптечний робот PharmBot. 

*Інформацію про ціну на товар до і після застосування знижки, співвідношення до попередньої ціни реалізації, асортимент продукції, на який надаються знижки, а також відсоток, знижки можна дізнатися у провізорів аптек. Під знижкою мається на увазі зниження звичайної ціни реалізації на акційний товар до 25%.Акція діє з 01.08.2019 по 30.09.2019 р. на території всієї України.


Медична платформа

Медичні меблі в ITMED