Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Другий український дерматоскопічний конгрес UDC. Interactive

Другий український дерматоскопічний конгрес UDC. Interactive22 лютого 2019 року в Києві (вул. Госпітальна 12, «President Hotel») в форматі живої дискусії пройде Другий український дерматоскопічний конгрес UDC. Interactive. Серед організаторів заходу Українська асоціація дерматоскопія шкіри, Інститут дерматології та косметології доктора Богомолець, Інститут Теледерматологіі і ГО «СТОП меланома».

Конгрес UDC — унікальний захід, присвячений методам діагностики та лікування доброякісних і злоякісних новоутворень шкіри. Він розрахований на професійне коло лікарів-дерматологів, дерматовенерологів, дерматоонколога, дерматокосметологов, сімейних лікарів, хірургів, онкологів.

Перший аналогічний конгрес пройшов у березні минулого року і зібрав понад 200 слухачів з усієї України та інших країн (Кіпр, Туреччина, Молдова, Білорусь).

У цьому році конгрес пройде в форматі «interactive». Десять провідних експертів-практиків України та Європи в галузі дерматології, онкології, патоморфології в форматі живої дискусії поділяться унікальними випадками зі своєї багаторічної практики і разом з аудиторією проведуть детальний аналіз кожної ситуації.

Відкривати конгрес традиційно буде професор, Заслужений лікар України Ольга Богомолець.

Експерти і спікери конгресу: провідні професіонали-практики України та Європи в галузі дерматології, онкології, патоморфології.

Модератори: визнані міжнародні експерти дерматоскопія Раймондс Карлс і Світлана Дячук.

У інтерактиві зможе взяти участь кожен з вас! Ви зможете, на рівні з експертами, детально проаналізувати новоутворення шкіри, перейняти досвід фахівців, навчитися експертним алгоритмам постановки діагнозу.

Програма конгресу, реєстрація і купівля квитків на сайті. Приєднуйтесь до заходу в Фейсбуці. Контакти організаторів: (044) 383-26-97, (094) 927-96-97, uasd-association@ukr.net.


Медична платформа

Медичні меблі в ITMED