Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Інформаційні технології для української медицини, - «ITMED»

Інформаційні технології для української медицини, - «ITMED»Медичний портал «ITMED - інформаційні технології в медицині» дякує керівникам клінік, лікарям приватно практики, компаніям сфери товарів і послуг для охорони здоров'я, постійним партнерам і відданому колу читачів за співпрацю в 2018 році.

— За цей рік в Україні трапилася дуже важлива річ — медичні установи почали перетворюватися в підприємства, — ділиться власними планами на майбутній рік засновник порталу, експерт в області інтернет-комунікацій, за плечима якого 25 років досвіду управління приватними медичними компаніями, Андрій Каспаревич. — Ми можемо говорити про бізнес, але для лікаря допомагати людям — це справа його життя і, в певному сенсі, божественне призначення. Я впевнений, що реформування вітчизняної системи охорони здоров'я дає широкі можливості для клінік і лікарів. Тому наступний рік збираюся присвятити популяризації, навіть серед консервативної частини медичної спільноти, IТ-технологій в медицині.

Для того щоб клінікам і лікарям було простіше увійти в світ бізнесу, «ITMED» в 2018 році запустив перший вільний конструктор медичних сайтів. Вільний в буквальному розумінні, адже медичні установи можуть скористатися цим сервісом безкоштовно. В тому числі функціоналом створення власних сайтів і функціоналом просування послуг, фахівців, методів лікування. Сервіс є актуальним навіть для великих медичних центрів і мереж, які вже володіють фінансовими й інтелектуальними ресурсами. А для клінік, які тільки починають свій розвиток, для тих установ, які стали підприємствами зовсім недавно, для лікарів, які починають медичну практику, — це неоціненна допомога.

У 2019 на порталі «ITMED» з'явиться черговий конструктор — сервіс створення міні інтернет-магазинів для компаній-постачальників обладнання, техніки, товарів медичного призначення. Користувачі-компанії і користувачі-клініки будуть отримувати детальну статистику того, звідки приходять і як поводяться відвідувачі їхніх сайтів. Для організаторів форумів, виставок, конференцій медичної тематики буде додано ще один сервіс, який включатиме календар заходів, функціонал самостійного створення подій, розміщення прес-релізів інше. Також «ITMED» планує розширити свою інформаційну діяльність на закордонні клініки.

Уже в цьому році «ITMED» приділяв особливу увагу навчальним проектам, участі в конференціях і семінарах. Як інтернет-партнер Міжнародного медичного форуму та Міжнародної медичної виставки «Охорона здоров'я» використовував кожну можливість для того, щоб інформувати українських лікарів про важливість IТ-технологій в медицині.

Розвивалася торгова складова медичного порталу «ITMED». За рік було забезпечено понад дві тисячі клієнтів-медичних установ технікою, обладнанням, інструментами, витратними матеріалами, організовано комплексне постачання і транспортування товарів. Особлива увага приділялася співпраці з українськими і закордонними благодійними фондами, проектам забезпечення прифронтових клінік на Сході України.

Напередодні різдвяних і новорічних свят згадуються всі виклики, з якими зустрілася українська система охорони здоров'я. Тому зустрічаємо наступний рік з легкою нотою тривоги, але також з надією на те, що вітчизняна медицина стане більш якісною, доступною для людей, корисною суспільству. Медичний портал «ITMED» вірить, що розвиток інформаційних технологій теж долучається до цієї шляхетної мети.

Дякуємо бізнес партнерам, колегам, прихильним користувачам і читачам за підтримку в 2018 році. Залишайтеся з нами в наступному.


Медична платформа

Медичні меблі в ITMED