Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Що потрібно для успішної реформи охорони здоров’я в Україні? Сімейні лікарі збираються на Форум наприкінці листопада

Що потрібно для успішної реформи охорони здоров’я в Україні? Сімейні лікарі збираються на Форум наприкінці листопада23-24 листопада в передмісті Києва в приміщенні «UBI Конференц Хол «BUSINESS» відбудеться Форум лікарів сімейної медицини, організований Українською Академією Біологічної Медицини. Основна мета заходу: показати місце та важливу роль лікаря первинної ланки в сучасній системі надання медичної допомоги в Україні та світі.

До участі запрошуються сімейні лікарі, терапевти, педіатри, фахівці з питань організації лікувально-профілактичної допомоги, головні лікарі та керівництво приватних медичних закладів, фармацевтичні компанії, виробники медичного обладнання та товарів медичного призначення, діагностичні лабораторії, представники ринку медичного туризму та інші зацікавлені особи.

Організатори обіцяють ознайомити з сучасними інструментами та інноваційними розробками, які допоможуть сімейному лікарю створити та реалізувати успішну приватну медичну практику. Очікується, що в Форумі візьмуть участь близько 800 лікарів первинки та експонуватимуться виробники лікарських засобів, товарів медичного призначення, обладнання та інших продуктів.

В рамках Форуму пройде конференція «Лікар приватної практики – запорука успішної реформи охорони здоров’я в Україні» з такою програмою:

  • сімейна медицина в Україні сьогодні, стан та перспективи;

  • значення сімейного лікаря на всіх етапах супроводу пацієнта;

  • європейський досвід успішного лікаря загальної практики – сімейна медицина як основа системи охорони здоров’я розвинених країн;

  • значення бізнес-освіти в практиці сімейного лікаря або чому не вчили в медичному інституті;

  • від медичної допомоги до медичного сервісу;

  • місце біорегуляційного підходу в практиці сімейного лікаря.

Серед спікерів та модераторів Форуму завідувач кафедри первинної медико-санітарної допомоги і сімейної медицини ТДМУ ім. І. Я. Горбачевського Бабінець Л.С.; спікер Всесвітньої організації сімейних лікарів (Естонія) Кармен Йоллер; член Української асоціації репродуктивної медицини, генеральний директор МЦ «Мати і дитина» Данкович Н.О.; представники вишів, медичних закладів, юристи, бізнес-тренери.

Попередня реєстрація обов’язкова!

Офіційний сайт Форуму: www.uabm-forum.org. Оргкомітет: +380 (44) 454-75-11 (20); +380 (98) 658-58-28; +380 (67) 11-44-088; +380 (95) 11-44-088.


Медична платформа

Медичні меблі в ITMED