Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

10 грудня розпочнеться Перший медично-фармацевтичний форум Україна-Куба

10 грудня розпочнеться Перший медично-фармацевтичний форум Україна-Куба10 грудня в Києві відбудеться Перший медично-фармацевтичний форум Україна-Куба, організований Торгово-промисловою палатою України спільно з Посольством Республіки Куба в Україні. Захід розпочнеться о 10.00 в приміщенні ТПП України.

Програма форуму передбачає пленарну частину, в якій будуть висвітлені найближчі перспективи та пріоритетні напрями українсько-кубинського економічного співробітництва, розглядатимуться питання, що пов’язані з двостороннім співробітництвом у сфері охорони здоров’я, медицини та фармацевтики, а також B2B зустрічі між компаніями.

За інформацією кубинської сторони, в заході будуть брати участь кубинські підприємці, що працюють в сферах медицини, виробники лікарського обладнання та фармацевтичні компанії. Також варто зазначити, що на Форумі будуть присутні представники Кубинської торгово-промислової палати, які зможуть відповісти на питання щодо особливостей співробітництва з Республікою Куба.

За додатковою інформацією слід звернутися до Дирекції міжнародного співробітництва ТПП України: тел.: (044) 461-98-08, моб.: (+38095) 546-65-09, e-mail: ast-ier@ucci.org.ua (контактна особа Анна Гусак).


Медична платформа

Медичні меблі в ITMED