Перевозка больных
Медицинский портал Новости Мероприятия PRE/PRO BIOTIC – перша конференція в Україні, яка висвітлює питання про- та пребіотичної терапії для підтримки здоров'я людей протягом усього життя. 20-21 лютого 2019 р., м. Київ

Медичне обладнання в ITMED

PRE/PRO BIOTIC – перша конференція в Україні, яка висвітлює питання про- та пребіотичної терапії для підтримки здоров'я людей протягом усього життя. 20-21 лютого 2019 р., м. Київ

PRE/PRO BIOTIC – перша конференція в Україні, яка висвітлює питання про- та пребіотичної терапії для підтримки здоров'я людей протягом усього життя. 20-21 лютого 2019 р., м. КиївУ продовж останніх років у світі різко активізувалися дослідження щодо застосування про- та пребіотиків. Огляди впливу про- та пребіотиків на здоров'я людей, а також хвороб є численними та підкреслюють різноманітні аспекти досліджуваної галузі: гігієну ротової порожнини, стан системи травлення, імуномодуляцію, зв'язок кишечника та мозку, ожиріння, діабет, онкологію та ефективність лікарських засобів.
 
Конференція про корисні бактерії PRO/PREBIOTIC покликана висвітлити останні наукові результати з нової точки зору, тобто вплив пре- та пробіотиків, пов'язаних з особливими потребами зростання і розвитку людей.
 
Запрошуємо до участі в обговореннях лікарів наступних спеціалістів: терапевтів, гастроентерологів, імунологів, алергологів, дієтологів, акушерів-гінекологів, педіатрів, сімейних лікарів та інших спеціалістів.

У ПРОГРАМІ:

Доповіді представників фармацевтичних компаній-лідерів щодо результатів досліджень, які проводились у світі та в Україні, на тему впливу молекули про- і пребіотиків на людину. Напрямки, в рамках яких велись дослідження: Алергологія, Імунологія, Гастроентерологія, Педіатрія.
 
Всі доповіді, які ви почуєте під час конференції, будуть містити виключно наукову інформацію, без згадування торгових марок і без реклами.
 
Ми прагнемо створити справжню платформу для обговорення нових ініціатив та практик із застосування корисних мікроорганізмів в харчових продуктах та медицині.
 
Запрошуємо Вас взяти участь в обговореннях з учасниками – експертами в різних дисциплінах та встановити партнерські зв’язки.
 
Зареєструватися на захід вже сьогодні: http://proprebiotic.com.ua/
 
Запрошуємо приєднатися до нашої групи у мережі Facebook: https://www.facebook.com/events/357474215024009/
 
Організатор заходу - маркетингове агентство Prostir http://www.prostirua.com/– експерт в галузі організації заходів для лікарів та фармацевтичних компаній, яке за 11 років існування на ринку України реалізувало понад 75 успішних проектів.

PRE/PRO BIOTIC – перша конференція в Україні, яка висвітлює питання про- та пребіотичної терапії для підтримки здоров'я людей протягом усього життя. 20-21 лютого 2019 р., м. Київ

Контактна особа
Сніжана Рогожкіна +38 099 018 73 69, 044 469 11 40
email rohozhkina@prostirua.com
 
Детальніше про захід PRO/PREBIOTIC: http://proprebiotic.com.ua/
 

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED