Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Актуальні питання лабораторної діагностики у полі зору Міжнародного Медичного Форуму

Актуальні питання лабораторної діагностики у полі зору Міжнародного Медичного Форуму 15 жовтня, на платформі Міжнародного Медичного Форуму «Інновації в медицині – здоров’я нації» провідні фахівці з лабораторної діагностики Національної академії медичних наук України проведуть конференцію «Сучасна лабораторна діагностика в оцінці доцільності та ефективності еферентної терапії».

Організаторами заходу виступили Національна академія наук України, Лабораторна та метрологічна служби НАМН України, Референтна лабораторія НАМН України, ДУ «Національний науковий центр «Інститут кардіології ім. М.Д. Стражеска» НАМН України».

Регламент конференції передбачає проведення двох тематичних частин, перша частина співзвучна з назвою конференції, друга – присвячена проблематиці раціонального використання лабораторних тестів в клінічній практиці.

В президії першої половини заходу відомі та визнані фахівці охорони здоров’я – проф. Т.І. Гавриленко, яка на конференції виступить з доповіддю «Використання лабораторних тестів для оцінки прояву імунопатологічних реакцій у пацієнтів з різним ступенем атеросклеротичного ураження коронарного русла» (співдоповідачі – О.М. Ломаковський, О.А. Підгайна, Н.О. Рижкова, Л.В. Якушко, О.В. Овчаренко) та проф. Б.С. Шейман, який прочитає лекцію «Ендотоксикоз – гармонія в дисгармонії. Підходи до вибору екстракорпоральних технологій для лікування ендотоксемії різної етіології». Також у складі президії проф. Ф.С. Леонтьева, яка розповість про лабораторні критерії ендогенної інтоксикації та оцінку ефективності еферентної терапії при травматичних хворобах.

На фаховому майданчику Ю.І. Гончар та І.О. Дудар виступлять на тему: «Стандартизація еферентної терапії в нефрологічній практиці».

Спільна доповідь «Індекс пошкодження системи нейтрофільних гранулоцитів як показник метаболічної інтоксикації» закріплена за І.В. Гомолякою, К.П. Тумасовою, Н.Є. Клочковою, Г.В. Самсоновою.

Про способи оцінки ендогенної інтоксикації у хворих з важкою термічною травмою повідає О.І. Осадча.
Проблематика доцільності призначення еферентної терапії в акушерстві та гінекології буде розкрита у виступі З.Б. Хомінської.

Доповідь «Біологічній моніторинг у діагностиці екологічно та професійно обумовлених отруєнь та захворювань, їх лікуванні та профілактиці» готує В.Ф. Демченко.

В президії другої половини конференції відомі вчені – проф. І.В. Гомоляко та д. мед. н. В.В. Попова. Остання прочитає лекцію на тему: «Рівень діабетасоційованих антитіл: підходи до клінічної діагностики цукрового діабету 1 типу у дітей».
Професійний тріумвірат Н.О. Рижкова, Т.І. Гавриленко, О.М. Пархоменко представить доповідь «Мієлопероксидаза – фактор запалення та оксидативного стресу».

Науковець Г.А. Замотаєва візьме слово, щоб прочитати лекцію «Радіойодтерапія раку щитовидної залози: зміни імунологічних показників в залежності від кількості курсів лікування та отриманої дози».
Конференція увінчається виступом проф. І.В. Гомоляка, В.І .Янченка, Швадчина І.О. на тему: «МБТ-тест в діагностиці хронічних вірусних уражень печінки».

Ознайомитися з іншими науково-практичним заходамиспеціальної програми «Дні лабораторної медицини» та зареєструватися можна тут

Нагадуємо, що всі науково-практичні заходи Форуму внесені до «Реєстру з'їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій, які проводитимуться у 2014 році», затверджені НАМН та МОЗ України (розділ «Конгреси» № 5, ст. 8; інформаційний лист про зміну дати Конгресу № 5-ф-2014). Всі учасники науково-практичних заходів отримають сертифікати про підвищення кваліфікації. Участь у Форумі – безкоштовна.

V Ювілейний Міжнародний медичний форум відбудеться 14-16 жовтня 2014 у ВЦ «КиївЕкспоПлаза», вул. Салютна, 2-Б, метро Нивки.
 

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED