Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Отримання е-рецепта: як діяти якщо сімейний лікар захворів?

Отримання е-рецепта: як діяти якщо сімейний лікар захворів?Основна ціль програми "Доступні ліки" — доступність якісних лікарських засобів для пацієнтів з хронічними захворюваннями під час амбулаторного лікування.
 
Якщо пацієнту потрібно отримати рецепт на препарати за програмою “Доступні ліки”, а його лікар захворів, — отримати рецепт без затримки можна у лікаря, якого медзаклад призначає на заміну.
 
Рецепти, що мають право виписувати лікарі загальної практики — сімейні лікарі, лікарі-педіатр або лікарі-терапевти, в тому числі на лікарські засоби та/або медичні вироби, які підлягають реімбурсації, виписуються зазначеними лікарями незалежно від наявності у пацієнта (його представника) укладеної декларації з відповідним лікарем.
 
Про заміну лікаря зазвичай інформують в доступному для пацієнтів у медзакладі місці, на вебсайтах відповідного медзакладу або шляхом індивідуального повідомлення осіб, які належать до відповідної практики телефоном чи в інший спосіб, визначений пацієнтами.
 
Якщо лікар відсутній через інші непередбачувані обставини, то медустанова має повідомити про це пацієнта. Новий лікар може виписати необхідний рецепт на основі даних в ЕСОЗ, навіть якщо він не є постійним лікарем пацієнта. 

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED