Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Продаж ліків проти COVID-19 в українських аптеках: деталі

Продаж ліків проти COVID-19 в українських аптеках: деталіВ Україні скоро можна буде придбати в аптеках препарат для терапії COVID-19. Зазначається, що в аптечній мережі через десять днів з’явиться Ремдесивір, який зареєстрований в Україні для терапії коронавірусної інфекції.

Про це повідомляє видання The Pharma Media.
Зазначається, що раніше Ремдесивір в Україні закуповували за кошти державного бюджету для інфекційних лікарень. Він був доступний лише для хворих, які проходили стаціонарне лікування.
 
Нагадаємо, що Держпідприємство «Медичні закупівлі України» підписало договір на закупівлю 14 346 флаконів препарату Ремдесивір, який необхідний для лікування хворих на коронавірус.
 
Раніше стало відомо, що Україна отримала від США «інноваційні ліки» проти коронавірусної інфекції. Їх використовують для хворих із легким та середнім перебігом COVID-19. У гуманітарному вантажі знаходяться лікарські препарати Bamlanivimab та Etesevimab, загальна вартість яких складає понад 20 млн доларів США.
 
Для допомоги хворим, які мають тяжку форму коронавірусу Державне підприємство «Медичні закупівлі України» придбало  2 784 флаконів Тоцилізумабу. Оригінальний лікарський засіб було придбано безпосередньо у компанії-виробника.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED