Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Обов'язкові обстеження для громадян: Зеленський ініціює запуск загальнонаціональної програми “Здорова Україна”

Обов'язкові обстеження для громадян: Зеленський ініціює запуск загальнонаціональної програми “Здорова Україна”Президент Зеленський заявив, що в Україні введуть обов'язкове медичне обстеження для осіб старших ніж 55 років. Стан свого здоров'я українці перевірятимуть що два роки.
 
Для деяких категорій населення медогляд буде обов'язковим кожного року. Про це глава держави заявив під час форуму "Україна 30. Здорова Україна".
 
"Ми починаємо загальнонаціональну програму президента" Здорова Україна ". Вона розроблена багатьма фахівцями, Офісом президента спільно з трьома міністерствами ... Програма спрямована на всі вікові категорії й групи нашого населення і націлена на досягнення однієї головної мети, яка однією фразою звучить так: українці повинні жити довше ", - заявив Зеленський під час виступу на всеукраїнському форумі" Україна 30. Здорова Україна ". 
 
За словами президента рання діагностика захворювань дозволяє державі рятувати життя своїх громадян, витрачаючи набагато менше коштів. 
Також він додав, що в Україні здоров'я й активний спосіб життя повинні бути популярні й стати невіддільною частиною життя всього суспільства  
За його словами, першою складовою програми" Здорова Україна" повинна стати модель здорової школи. 
 
"Це 8 компонентів для зміцнення здоров'я та імунітету всіх учнів і всіх шкіл по всій Україні. Це реформа шкільного харчування, нове шкільне меню, яке одночасно корисне і смачне, популяризація спортивних секцій, нові онлайн-додатки, нова концепція уроків фізкультури й багато іншого, що з раннього дитинства має робити наших дітей здоровими", - підкреслив Зеленський. 
 
Зазначимо, що 18 червня президент підписав указ про підвищення зарплат медикам. Наразі це питання доручили реалізувати Кабміну.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED