Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Звільнення очільника МОЗ: нові подробиці

Звільнення очільника МОЗ: нові подробиці Міністр охорони здоров'я Максим Степанов не писав заяви про звільнення, оскільки хоче завершити розпочаті ним реформи у сфері охорони здоров'я. 

Про це міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив у своєму відеозверненні. 
"Рік тому я взяв на себе відповідальність за всю медичну систему в країні, лікарів, медиків і пацієнтів. Боровся за високі зарплати, за розвиток медичної галузі, за життя кожного українця", - зазначив Степанов. 
 
"Я не писав ніяких заяв про звільнення, оскільки несу відповідальність перед людьми. Депутати повинні приймати рішення .... Між мною і колегами іноді виникали суперечки. Поки підкилимні ігри стосувалися мене особисто, я не звертав уваги. Але події останніх днів змушують мене висловити свою думку. Закривати очі на те, як роками політсилами з низьким рейтингом знищується медична система і лікарів знову намагаються загнати в стійло, я не буду. Реформи мають бути реалізовані професіоналами й практиками, а не підганятися під політичну кон'юнктуру", - заявив Степанов. 
 
У своєму зверненні Степанов підсумував, що нормальна медицина це коли лікар думає, як врятувати пацієнта, а не як прогодувати сім'ю. І що боротьба глави МОЗ за великі зарплати та соцгарантії для медиків йшла всупереч з ідеологією політиків лікаря-кріпака, який знаходиться в повній залежності від медичної бюрократії.
“Я брав на себе відповідальність ... і слово своє тримаю", - зазначив Степанов.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED