Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

“Медичні закупівлі України” запустило сервіс для відстежування закупівель підприємства

“Медичні закупівлі України” запустило сервіс для відстежування закупівель підприємстваВідбувся запуск чат-боту ДП “Медзакупівлі України” у Telegram. Презентація чат-бота відбулася в онлайн-режимі.

“Сьогодні ми запускаємо чат-бот ДП “Медзакупівлі України” у Telegram. Там є фактичні дати й обсяги поставок ліків та медвиробів по регіонах. Там є залишки ліків та медвиробів, поставлених ДП "Медзакупівлі" також у розрізі регіонів”, - повідомила начальниця відділу клієнтського сервісу ДП “Медзакупівлі” Євгенія Мітрохіна.
 
Зазначимо, що функції чат-бота дає можливість дізнатися статус закупівельних процедур, запланований графік поставок в Україну та фактичні дати поставок у регіони тощо. 
 
“Наразі у чат-боті є інформація про закупівлі, які ДП “Медзакупівлі” здійснювали у 2020 році. Тендерні процедури 2021 року щойно розпочалися і по них інформація буде додана трохи пізніше”, - прокоментувала Мітрохіна.
 
Вона зазначила, що вся інформація, яку може надати бот, стосується лише закупівель ДП “Медзакупівлі України”.
 
При тому інформація про залишки ліків оновлюється двічі на місяць: станом на 1 число місяця – до 6 числа, станом на 15 число місяця – до 20 числа. Інформація про очікувані поставки оновлюється щоденно.
 
Для того, щоб скористатися чат-ботом, потрібно обрати категорію інформації, яка цікавить користувача (наприклад, "Очікувані поставки й залишки", "Статус закупівельних процедур") та ввести міжнародну непатентовану назву препарату, який цікавить користувача. Скористатися чат-ботом можна як у застосунку на смартфоні, так і в браузері.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED