Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Розповсюдження неперевіреної інформації про COVID-19, негативно впливає на роботу медиків

Розповсюдження неперевіреної інформації про COVID-19, негативно впливає на роботу медиківМОЗ закликає громадян користуватися лише перевіреною інформацією, що надходить від офіційних комунікаційних каналів Міністерства охорони здоров’я, та не поширювати фейки щодо епідемії коронавірусу. 
Про це заявив Міністр охорони здоров'я Максим Степанов під час онлайн-брифінгу 26 листопада.
“Користуйтеся лише перевіреною інформацією, яка надходить офіційно з Міністерства охорони здоров'я. Ми ведемо максимально відкриту політику, тому що ми розуміємо важливість інформації, яку ми видаємо. Вона має великий вплив на здоров'я наших людей та працездатність медичної системи”, – сказав Максим Степанов.
 
Також Степанов зауважив, що пандемія коронавірусу не має перетворитися на політичні маніпуляції  та стати методом боротьби за владу, адже це негативно вплине на життя населення.
 
“Знайдіть інший спосіб для політичної боротьби, ніж COVID-19 та здоров'я громадян. Поширюючи фейки, ви ображаєте перш за все наших лікарів. Вони кожного дня знаходяться на передовій і борються за життя людей. Ще раз підкреслю: ми знаємо про всі проблеми, які є в країні. Ми реагуємо на всі випадки й перевіряємо інформацію”, – зазначив Міністр.
 
Так одним із прикладів, Степанов назвав інформацію, яка з'явилася у низці ЗМІ, що через контакт-центр можна буде викликати “швидку”. Очільник МОЗ наголосив, що через контакт-центр МОЗ можна викликати саме мобільну бригаду для тестування на COVID-19, а не екстрену медичну допомогу.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED