Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

60% лікарняних ліжок у мед закладах зайняті інфікованими коронавірусом – МОЗ

60% лікарняних ліжок у мед закладах зайняті інфікованими коронавірусом – МОЗНайгірша ситуація із завантаженістю ліжок у медичних закладах у трьох областях.
 
За оприлюдненими даними на сайті МОЗ, станом 25 жовтня, в Україні зайняті 61,1% лікарняних ліжок для інфікованих коронавірусом або тих, хто має підозру на COVID-19.
Слід зауважити, що завантаженість ліжок у медичних закладах інфікованими та тими, хто має підозру на недугу, є нормою, яка дозволяє пом'якшити карантинні обмеження в тому чи іншому регіоні. 
Зазначається, що найгірша ситуація із завантаженістю у трьох областях. Йдеться про Запорізьку (77,3%), Луганську (75%) та Одеську (74,6%) області.
Майже у всіх областях завантаженість ліжок понад 50%. Норма не перевищена лише у двох регіонах. У Херсонській області вона становить 46,3%, а у Тернопільській – 49,5%.
 
Як повідомлялося, в Україні станом на ранок 26 жовтня кількість інфікованих коронавірусом зросла до 348 924. За останню добу в Україні виявили 5 426 хворих на COVID-19. Від початку пандемії померла 6 464 людина. За останню добу зафіксували 73 нові летальні випадки. Кількість одужалих сягнула вже 142 537. 
Зазначимо, що станом на 26 жовтня жодна область України не готова до послаблення карантину. У всіх регіонах визначені показники Міністерства охорони здоров'я щодо епідемічної ситуації перевищують норму. 

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED