Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

НСЗУ озвучили вартість лікування пацієнта з коронавірусом

НСЗУ озвучили вартість лікування пацієнта з коронавірусомЛікарні, з якими НСЗУ уклала договір, незалежно від місцеперебування, отримують однаково, зазначають у службі здоров'я. 
 
Вартість лікування пацієнта з новим коронавірусом COVID-19 становить близько 20 тисяч гривень. При цьому якщо хворий перебуває на інтенсивній терапії, сума на його лікування може збільшитися вдвічі – до 40 тисяч гривень.
Про це повідомила заступник начальника Управління Національної служби здоров'я України Лілія Гудзь. 
 
За її словами, ця сума покриває всі необхідні для лікування процедури. Також вона додала, що лікарні, з якими НСЗУ уклала договір, незалежно від того, де вони перебувають, одержують однакові кошти на пацієнтів з коронавірусом.
 
Нагадаємо, що 19 жовтня, представники уряду повідомили, що для забезпечення киснем ліжок в опорних лікарнях, де приймають хворих на новий коронавірус COVID-19, було направлено в регіони 571 мільйон гривень субвенції. Також відбувається робота над розгортанням ліжок у немедичних закладах у Києві, Одесі та на Донеччині. Додатково проведено інвентаризацію ліжок інститутів Національної академії медичних наук та лікарень "Укрзалізниці". Міністерство охорони здоров’я розглядає ці ліжка для використання в ургентних ситуаціях. 

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED