Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Підтримати медиків можливо дотримуючись всіх правил карантинних обмежень – Степанов

Підтримати медиків можливо дотримуючись всіх правил карантинних обмежень – СтепановДля зменшення навантаження на лікарів необхідне дотримання правил епідемічної безпеки та карантинних обмежень. 
Про це заявив Міністр охорони здоров'я Максим Степанов.
«Щоб ефективно боротися з епідемією, необхідні дві складові. Перша – створення всіх умов для роботи медичних фахівців, і друга – масове дотримання протиепідемічних заходів. Одне без іншого не працює. Наші лікарі сьогодні, як ніколи, потребують підтримки. І найкраща підтримка – це не флешмоби. Це дотримання правил епідемічної безпеки. Саме це зараз допоможе зменшити навантаження на наших медиків", – зазначив очільник МОЗ.
 
Степанов наголовив, що стрімке поширення COVID-19 потребує більш суворого дотримання карантинних заходів, однак питання введення локдауну наразі не розглядається.
«Ми не розглядаємо можливість локдауну. Але треба виходити з ситуації, яка є. Те, що зараз відбувається з динамікою зростання кількості хворих, йдеться перш за все про важкий перебіг хвороби... Все це свідчить, що нам потрібні більш жорсткі заходи. Необхідно відмовитись від концертів, від будь-яких інших заходів з великою кількістю людей, від ресторанів після 22 години. І ці рішення ми вже запропонували, й вони були підтримані членами уряду», – підкреслив очільник МОЗ.
 
Нагадаємо, що 13 жовтня під час засідання Кабінету Міністрів було прийнято рішення щодо подовження карантинних обмежень в Україні до 31 грудня 2020 року.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED