Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Вже друга компанія призупинила випробування вакцини від COVID-19

Вже друга компанія призупинила випробування вакцини від COVID-19У США через обережність призупинили набір добровольців для участі в експериментальному лікуванні від COVID-19. 
Раніше аналогічне рішення ухвалили у Johnson & Johnson. Причиною стало різке погіршення стану здоров'я в одного з добровольців.
Про це повідомляє The Associated Press. 
 
Зазначається, що експерти Eli Lilly досліджували ефективність лікування коронавірусу терапією антитіл. Учасникам випробування також давали експериментальний препарат «Ремдесивір», який незабаром привезуть до України. 
Подробиць, щодо призупинення досліджень у компанії не повідомили. Це – аналог ліків Regeneron, якими лікували президента США Дональда Трампа. В основі 2 препаратів – нейтралізуючі антитіла до COVID-19. Попри це, Eli Lilly містить тільки 1 тип антитіл, а ліки від Regeneron – 2.
 
Тимчасове зупинення дослідження під назвою ACTIV-3 розпочалося у серпні та мало на меті охопити 10 тисяч госпіталізованих через COVID-19 пацієнтів зі США, Данії та Сінгапуру. Їм усім призначали «Ремдесивір», а також антитіла Eli Lilly або плацебо.
Наголошується, що такі паузи – не рідкість у тривалих клінічних дослідженнях. 
Нагадаємо, що в  липні після схвалення Європейською комісією «Ремдесивір» став першим дозволеним у ЄС препаратом від COVID-19.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED