Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

В Україні стартував соціально-інформаційний проект «Варикозу - НІ!»

В Україні стартував соціально-інформаційний проект «Варикозу - НІ!»В Україні стартував соціально-інформаційний проект «Варикозу - НІ!», головна мета якого - змінити ставлення суспільства до венозних патологій, широко інформувати про ранні симптоми варикозної хвороби і венозної недостатності, можливі ускладнення захворювання. Інформаційна кампанія розпочата за підтримки фахівців Національного університету фізичного виховання і спорту України, організатори проекту - мережа ортопедичних салонів «Оrtо-Line» і бренд компресійного трикотажу «Pani Тeresa».

В рамках проекту кияни та гості столиці можуть пройти безкоштовну діагностику (доплерографію судин ніг) і отримати консультацію флеболога (судинного хірурга). Записатися на безкоштовну діагностику та консультацію можна тут.

У певній мірі венозними патологіями страждає третина українців, а це близько 14 мільйонів осіб (за даними ВООЗ і спостереженнями місцевих фахівців). Низький рівень поінформованості про проблему варикозу в країні призвів до збільшення захворюваності, критичних ускладнень і навіть смертності. Варикоз перестав бути виключно віковим захворюванням і хворобою вагітних жінок: в групі ризику молоді люди, які через проблеми зі здоров'ям, травми або професійну зайнятість стикаються з розвитком венозної недостатності.

Соціально-інформаційний проект «Варикозу - НІ!» закликає серйозно задуматися про своє здоров'я: в рамках проекту пройде прес-конференція, ряд тематичних вебінарів, онлайн-конференція, стати учасником яких може кожен бажаючий. Наразі Міжнародним дослідницьким агентством 4Service Ukraine проводиться Всеукраїнське соціологічне опитування «Тренди здоров'я», його результати будуть озвучені в рамках проекту. Дізнатися більше про проект можна в соцмережах Facebook і Instagram.

Давайте разом змінювати ставлення суспільства до свого здоров'я.

Автор: Ольга Купріянова

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED