Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

У поштових відділеннях по всій країні встановлять дефібрилятори

У поштових відділеннях по всій країні встановлять дефібрилятори Група компаній «Нова пошта» на своїй офіційній сторінці заявила про плани зі встановлення дефібриляторів в 7 містах України. В Києві, Харкові, Львові, Хмельницькому, Полтаві, Дніпрі та Одесі відділення компаній будуть обладнані для надання першої медичної допомоги при зупинці серця.  

Практика встановлення дефібриляторів у місцях великого скупчення людей набуває популярності по всьому світу. Компанія коментує своє рішення тим, що наявність дефібрилятора в таких містах у два рази збільшує шанс виживання при зупинках серця.  

Зокрема, медична обладнання для надання першої допомоги буде у полтавському офісі, у київському офісі та інноваційному терміналі, також в інноваційних терміналах Львова та Хмельницького. В Одесі, Дніпрі та Харкові дефібрилятори будуть у великих відділеннях.  

Олександр Бульба, директор «Нової пошти» зазначив, що працівникам компанії вже доводилось надавати першу допомогу. Разом зі встановленням обладнання компанія проводить навчання персоналу по наданню медичної допомоги. Проте, він висловлює надію, що випадків для використання обладнання не буде.  

«Нова пошта» піклується не тільки про своїх клієнтів, а й про працівників. З минулого року компанія запровадила медичне страхування працівників. За рік по всій країні вже застрахувались близько 18 000 працівників компанії, а за період з початку 2019 року по вересень розмір страхових виплат склав 28 млн грн.

Источник: itmed.org

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED