Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

12-та консультація щодо впровадження професійного ліцензування відбулася у Краматорську

12-та консультація щодо впровадження професійного ліцензування відбулася у КраматорськуДо обговорення долучились більше 45 лікарів, керівників медичних закладів і управлінців у сфері охорони здоров’я з Донецької та Луганської областей.

“Формат заходу дуже вдалий, адже дає можливість висловити кожному свою думку і пропрацювати ідеї в окремих командах. Саму систему ліцензування треба давно змінювати. Нова система оцінювання має бути добре прорахована та прописана на законодавчому рівні”, - зауважила Олександр Власенко, головний лікар КНП ЦПМСД №1 Краматорської міської ради, Голова асоціації сімейних лікарів Донецької області.

“З новим ліцензуванням та безперервним професійним розвитком лікарі отримають більше мотивації та можливостей проходити стажування і відвідувати міжнародні конференції. Запропоновані зміни позитивно вплинуть на саморозвиток, рівень знань лікарів і на якість медичної допомоги”, -  зазначила Олена Гребнєва, лікар отоларинголог і реабілітолог, заступник головного лікаря з лікувальної справи Донецького національного медичного університету.

Впровадження професійного ліцензування — це невід’ємна частина трансформації охорони здоров’я, без якої неможливе покращення надання медичних послуг. Запропонована прозора система ліцензування сприятиме підвищенню рівня професійної підготовки лікарів і, як наслідок, покращенню медичних послуг та зростання довіри між пацієнтом та лікарем.

Детальніше про публічні консультації: https://bit.ly/2WRH6gz

Публічні консультації проводить МОЗ України спільно з Офісом ефективного регулювання за сприяння NDI Ukraine та Інституту “Республіка” та завдяки підтримці Уряду Сполученого Королівства Великобританії та Фонду ефективного врядування (GGF).

Проведення консультацій стало можливим завдяки щедрій допомозі народу Великої Британії силами Департаменту з міжнародного розвитку Сполученого Королівства (DFID).

Джерело: http://moz.gov.ua


Медична платформа

Медичні меблі в ITMED