Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

У Харкові відбувся симуляційний тренінг для лікарів і медсестер “Вентиляційна підтримка новонароджених”

У Харкові відбувся симуляційний тренінг для лікарів і медсестер “Вентиляційна підтримка новонароджених”У Харківському регіональному перинатальному центрі Фундація медичної допомоги дітям (Children’s Medical Care Foundation) провела тренінг для 27 лікарів-неонатологів, дитячих анестезіологів та медичних сестер.

Разом з інструкторами - польськими експертами-неонатологами - українці фахівці відпрацювали теоретичні і практичні навички

“Найважливішим для безпеки є кваліфікована команда, яка знає, що потрібно зробити під час пологів і в перші хвилини після народження немовляти. Вдосконалення компетенцій лікарів-неонатологів в Україні - саме це є метою тренінгу, який відбувається сьогодні в Харкові”, - зазначила директорка Фундації медичної допомоги дітям в Україні Зоряна Іванюк.

Мотивованість і знання лікаря стають головним чинником встановлення довіри між лікарем і пацієнтом, вибудовують нову культуру стосунків, відзначив заступник міністра охорони здоров’я України Олександр Лінчевський, який відвідав тренінг. За його словами, таке навчання є винятково важливим.

Незабаром подібні тренінги відбудуться ще у 2-х перинатальних центрах - у Житомирі й Києві.

Нагадаємо, що МОЗ України 25 вересня 2017 року підписало Меморандум про взаєморозуміння і співпрацю з Фундацією медичної допомоги дітям , метою якого є підвищення рівня надання неонатологічної допомоги в Україні. В рамках меморандуму було відібрано 3 заклади, на базі яких проходитимуть тренінги з неонатології. Фундація медичної допомоги дітям - благодійний фонд, який займається вдосконаленням освіти лікарів дитячих спеціальностей в найкращих клініках світу.

Джерело: http://moz.gov.ua


Медична платформа

Медичні меблі в ITMED