Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Програма «Колиски надії» зібрала в Україну неонатологів зі всього світу

Програма «Колиски надії» зібрала в Україну неонатологів зі всього світу6-7 листопада в Києві пройшла науково-практична конференція «Інтенсивна терапія новонароджених: рік 2018 та найближчі перспективи», організована програмою «Колиски надії» Фонду Віктора Пінчука за сприяння Асоціації неонатологів України.

За словами організаторів, у заході взяли участь більше сотні спеціалістів неонатологів з усіх регіонів України та представників вітчизняних медичних вишів. Окрема лекційна секція та відповідні майстер-класи працювали для медичних сестер відділень інтенсивної терапії перинатальних центрів.

На конференцію було запрошено науковців-доповідачів, які представляли престижні медичні університети Норвегії, США, Великобританії, Швейцарії, Австрії. Обговорювали зміни в європейських протоколах надання медичної допомоги новонародженим та широке коло спеціалізованих тем, пов’язаних з порятунком і доглядом за дітьми, які народилися передчасно.

Вікторія Чернявська, виконавчий директор Фонду Віктора Пінчука, на відкритті конференції серед іншого повідомила, що в листопаді цього року на базі Львівського обласного клінічного перинатального центру буде відкрито черговий 34-й центр «Колиски надії» – головної програми Фонду в галузі охорони здоров’я. 

Автор: Мариана Поважняк
© Медицинский портал Здоров-Инфо
При использовании материалов статьи активная гиперссылка на zdorov-info.com.ua обязательна

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED