Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Лікарі з Канади зроблять українським дітям складні операції

Канадські лікарі будуть оперувати українських дітейУкраїнських дітей чекає близько 50 консультацій та 7 операцій високої складності, зроблених делегацією лікарів з Торонто. Канадські лікарі представляють SickKids Hospital. Декілька операції будуть мати ексклюзивний характер, адже проводитимуться на теренах нашої країни вперше.

Зокрема, операції будуть проводитися у Львові. Про це повідомив головний лікар Міської дитячої клінічної лікарні Дмитро Квіт.
Він зазначає, що у Львів приїхало шість медиків, зокрема це неонатолог, невропатолог та нейрохірург. Їх очолює Джеймс Т. Рутка. Це вже шостий їх візит в Міську дитячу клінічну лікарню.

Дмитро Квіт зазначає, що з кожним роком удосконалюються методи медичних втручань, які вони використовують в нейрохірургії. Ще шість років тому використовувались лише мініінвазивні та ендоскопічні втручання. Вже цього року ми використаємо технологію, що є новітньою не тільки для України, але і для країн Східної Європи. Мова йде про метод, який використовується при важких формах епілепсії.

Кожен день, який проведуть канадські медики в Україні, буде наповнений консультаціями та операціями. Друга операція, яка буде проводитись канадськими лікарями – вживляння вагостимулятора. Операція такого роду буде вперше проводитись у Львові.
В цьому році багатьом українським лікарям дадуть можливість спостерігати за операціями. Своєрідний обмін досвідом дасть можливість вітчизняним медикам розвивати медицину України. 

Автор: Інна Зарицька
© Медичний портал Здоров-Інфо
При використанні матеріалів статті активне гіперпосилання на zdorov-info.com.ua обов'язкове

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED