Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

У Києві відбудеться ювілейний Пробіг під каштанами

У Києві відбудеться ювілейний Пробіг під каштанами28 травня 2017 року у Києві відбудеться ювілейний 25-й Пробіг під каштанами. Це найбільш популярний благодійний забіг в Україні, який з 1993 року традиційно проходить на День Києва – в останню неділю травня. Участь у заході платна, а зібрані кошти направляються на допомогу Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України. За них купують обладнання, витратні матеріали тощо.

У Пробігу під каштанами традиційно приймають участь як пересічні громадяни, так і представники різних компаній, установ, організацій. Головна мета пробігу – привернення уваги громадськості до дитячої смертності в нашій державі. Також організатори ставлять за мету популяризувати здоровий спосіб життя в Києві та Україні, стимулювати великі корпорації до благочинності та соціальної активності. Такі заходи демонструють, наскільки важливою для хворих та їхніх близьких є взаємодопомога.

Перший Пробіг під каштанами у 1993 році зібрав усього 150 учасників, а 2010 рік для заходу став рекордним – у ньому взяло участь 15 100 учасників. Цей факт було занесено до Книги рекордів України як «наймасовішу спортивно-благодійну акцію».

Кожного року у забігу приймають участь близько 100 корпоративних команд. За час проведення заходу наймолодшому його учаснику був 1 місяць, найстарший досяг віку у 98 років.

Отже, як же можна прийняти участь у Пробігу під каштанами? Достатньо пройти online-реєстрацію за наступним посиланням http://probeg.kiev.ua/uk/reyestratsiya/, яка буде відкрита включно до 25 травня 2015 року, і заплатити благодійний внесок. Команди від 5 учасників можуть зареєструватися лише online, а от індивідуальні учасники можуть зробити це прямо перед початком заходу – 28 травня у наметі на Михайлівській площі з 8:00 до 09:55.

Благодійний внесок за участь у Пробігу під каштанами – 150 грн. Його можна оплатити onlineабо готівкою під час реєстрації на Михайлівській площі (лише для індивідуальних учасників).

Пробіг стартує о 10:00 28 травня на Михайлівській площі. В ньому будуть різні дистанції: для дітей до 2 років, для дітей до 15 років, для спортсменів, для спортсменів на колясках, благочинний забіг. Усі учасники зможуть бути корисними для пацієнтів Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України.

Автор: Ольга Купріянова
© Медичний портал Здоров-Інфо 
При використанні матеріалів статті активне гіперпосилання на zdorov-info.com.ua обов'язкове

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED