Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

GIZ забезпечив 19 українських лікарень медичним обладнанням

GIZ забезпечив 19 українських лікарень медичним обладнаннямНімецьке товариство міжнародного співробітництва GIZ GmbH спільно з компанією ITMED провело масштабний проект із закупівлі медичного обладнання та витратних матеріалів для українських лікарень. Проект було реалізовано у лютому-березні 2017 року.

GIZ - це державна організація Федеративної республіки Німеччина, яка успішно функціонує за дорученням німецького уряду, ООН, Європейської комісії та інших міжнародних організацій. Її представництва реалізують проекти у 120 країнах світу, зокрема і в Україні. Нашу країну GIZ підтримує з 1993 року, а з 2009 року має постійне бюро в Києві.

Головні напрямки діяльності GIZ в Україні: проекти в галузі медицини, освіти, економіки, розвитку інфраструктури, допомога українському уряду в подоланні кризи на сході країни. За дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку, GIZ підтримує громади, які прийняли внутрішньо переміщених осіб в Україні.

Проект, реалізований GIZ спільно з ITMED, був досить масштабним. У ході роботи над ним 19 лікарень Дніпропетровської, Харківської та Запорізької областей отримали необхідне медичне обладнання. Всього мова йде про 18 позицій, серед яких електрокардіографи, тонометри, фонендоскопи, глюкометри, опромінювачі, радіометри, фізіотерапевтичне обладнання, витратні матеріали.

«Подібні проекти дозволяють українським лікарням отримувати сучасне обладнання, завдяки якому здійснюється їх ефективна робота. Наша спільна робота з Німецьким товариством міжнародного співробітництва GIZ була плідною. Сподіваємося, що це далеко не останній соціально значущий проект, в якому ми будемо брати активну участь», – повідомив директор ITMED.

Автор: Ольга Купріянова
© Медичний портал Здоров-Інфо 
При використанні матеріалів статті активне гіперпосилання на zdorov-info.com.ua обов'язкове

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED