Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Початок роботи 26-ї Міжнародної медичної виставки “Охорона здоров’я”: головні події дня

Початок роботи 26-ї Міжнародної медичної виставки “Охорона здоров’я”: головні події дняСьогодні, 3 жовтня 2017 року, свою роботу розпочала 26-та Міжнародна медична виставка “Охорона здоров’я”. Захід відбувається у Міжнародному виставковому центрі за адресою м. Київ, Броварський проспект, 15. Головний організатор – компанія Прем’єр-Експо. Медичний портал України Здоров-Інфо є генеральним інтернет-партнером виставки.

3 жовтня Початок роботи 26-ї Міжнародної медичної виставки “Охорона здоров’я”: головні події днявідбулася церемонія урочистого відкриття 26-ї Міжнародної медичної виставки, на якій були присутні представники різних галузей медицини. Першим взяв слово заступник голови Громадської ради МОЗ Тимофій Бадіков. Він висловив думку, що наша країна повинна і буде процвітати, зокрема і в медицині, і подібні події – яскраве цьому підтвердження.

Початок роботи 26-ї Міжнародної медичної виставки “Охорона здоров’я”: головні події дняПрезидент Української Асоціації Медичного Туризму Віолетта Янишевська зазначила, що в Україні є гарні клініки, лікарі-зірки, і загальними зусиллями ми зможемо розвинути в’їзний медичний туризм в нашій державі.

Президент АсоціаціїПочаток роботи 26-ї Міжнародної медичної виставки “Охорона здоров’я”: головні події дня приватної медицини України Дмитро Левченко сказав: “Мені не дуже подобається слово виставка. Це вже не виставка, а платформа для обміну знаннями, технологіями”.

Початок роботи 26-ї Міжнародної медичної виставки “Охорона здоров’я”: головні події дняЙого слова доповнила Президент Асоціації стоматологів України Ірина Мазур. “Лікарі – це янголи від Бога, вони рятують тисячі життів”, – зазначила пані Мазур. Сьогодні українська стоматологія святкує важливу дату: 100 років назад на лікарів-стоматологів почали вчити у вищих навчальних закладах країни. Сьогодні галузь має високий рівень розвитку і є повноцінною складовою медичної системи України.

Заступник МіністраПочаток роботи 26-ї Міжнародної медичної виставки “Охорона здоров’я”: головні події дня охорони здоров’я України Павло Ковтонюк наголосив на тому, що дана виставка – одна з найбільших та найголовніших подій року в охороні здоров’я. Це можливість для спеціалістів поспілкуватися між собою, обмінятися думками. “Наша охорона здоров’я сьогодні знаходиться на порозі змін, – сказав пан Ковтонюк. – Ми не робимо реформу у себе  в державній медицині, ми реформуємо весь ринок, ми фактично створюємо ринок медичних послуг в Україні”.

Початок роботи 26-ї Міжнародної медичної виставки “Охорона здоров’я”: головні події дняГолова Українського медичного клубу Іван Сорока розповів, що вже 26-й раз бере участь у виставці, він пам’ятає, коли її проводили вперше. За цей час були періоди зростання і падіння, а зараз ми маємо великі виклики. У реформуванні будь-якої галузі, зокрема і медичної, немає прямих кутів, завжди треба шукати компроміси та згладжувати непорозуміння. Важливо, щоб українські лікарі були для іноземців надійними партнерами та, в свою чергу, дізнавалися від своїх закордонних колег про нові технології, методи лікування.

Народний депутат України,Початок роботи 26-ї Міжнародної медичної виставки “Охорона здоров’я”: головні події дня заступник Голови Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я Ірина Сисоєнко наголосила, що Україна мусить рухатися в Європу, і в першу чергу це стосується розвитку системи охорони здоров’я. “Ми зобов’язані приймати нові закони для розвитку медицини. Ми маємо реально впроваджувати страхову медицину. Я вірю, що вже на цьому парламентському тижні Верховна Рада почне обговорювати законопроекти, необхідні для впровадження медичної реформи”, – резюмувала пані Сисоєнко.

Початок роботи 26-ї Міжнародної медичної виставки “Охорона здоров’я”: головні події дняПісля всіх вітальних слів прозвучав Державний гімн України та відбулася урочиста церемонія розрізання червоної стрічки, що стала символом початку роботи 26-ї Міжнародної медичної виставки “Охорона здоров’я”. Її робота буде продовжуватися 3 дні та включати в себе не тільки власне виставку медичного обладнання, а й науково-практичну програму. Початок роботи 26-ї Міжнародної медичної виставки “Охорона здоров’я”: головні події дняТеми, які будуть розглядатися на конференціях в рамках виставки, це:

  • Медичний туризм.
  • Кардіологія.
  • Стоматологія.
  • Радіологія.
  • Фінансування медицини.
  • Просування медичних послуг в Інтернеті.
  • Перша медична допомога.
  • Нейрохірургія.
  • Акушерство та гінекологія.
  • Реабілітація.
  • Санаторно-курортне лікування.
  • Школа головної медичної сестри.

26-та Міжнародна медична виставка “Охорона здоров’я” буде продовжувати свою роботу до 5 жовтня 2017 року включно.

 

Автор: Ольга Купріянова
© Медичний портал Здоров-Інфо 


Медична платформа

Медичні меблі в ITMED