Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Що цікавого буде на 26-й Міжнародній медичній виставці «ОХОРОНА ЗДОРОВ'Я`2017»?

26-та Міжнародна медична виставка «ОХОРОНА ЗДОРОВ'Я`2017»Завітайте на найбільшу в Україні 26-ту Міжнародну медичну виставку «ОХОРОНА ЗДОРОВ'Я`2017», яка відбудеться 3-5 жовтня в Міжнародному Виставковому Центрі (Київ, Броварський проспект, 15) в павільйоні №3.

Тематики виставки:

  • Медична техніка, обладнання для лікування та й діагностики
  • Лабораторна медицина
  • Витратні матеріали, шовні матеріали, медичний одяг, засоби для догляду та гігієни
  • Медичні меблі
  • Сучасні інформаційні технології в медицині
  • Медичні науково-дослідні, навчальні заклади. Підвищення кваліфікації. Спеціалізована література, електронні версії медичних видань
  • Інноваційні медичні технології
  • Послуги проектування, комплексне оснащення обладнанням лікарень, лікарських кабінетів, лікувальних закладів, санаторіїв
  • Устаткування для очищення, дезінфекції, стерилізації та зберігання стерильних виробів

Медичний портал України ЗДОРОВ-ІНФО приймає активну участь в запланованих заходах, зокрема:

1. Як не розгубити гроші, що йдуть за пацієнтом? Давайте з’ясуємо разом з Вами 3 жовтня на  Міжнародному спеціалізованому конгресі "Medical & Мoney in Ukraine today" в залі №17 о 12:00.

Формат конгресу "Medical & Мoney in Ukraine today"це низка інформаційно-презентативних заходів, що об’єднанні однією темою і відповідають на нагальні питання керівників медичних закладів, робітників управлінь економіки та охорони здоров’я України, органів місцевого самоврядування, відповідальних осіб державних та комунальних закладів реабілітації та охорони здоров’я, що відповідають за економічну ефективність та стратегічний розвиток. 

2. Яка  найефективніша стратегія просування медичних послуг в інтернеті? Відповіді 3 жовтня на конференції «DIGITAL MED — майданчик інноваційних технологічних рішень» в Демо-зоні об 11:00.

DIGITAL MEDнадзвичайно актуальний та важливий напрямок у медицині. В рамках проекту є можливість провести презентацію продукції та послуг, зустрітися та провести переговори з потенційними клієнтами.

Чекаємо Вас на нашому стенді  «N21»
Для наших відвідувачів ми приготували подарунки. 

Обов’язково знайдіть час і приєднайтесь до Медичного порталу ЗДОРОВ-ІНФО!


Медична платформа

Медичні меблі в ITMED