Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман відвідав Міжнародну виставку «LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH»

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман відвідав Міжнародну виставку «LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH»19 жовтня 2016 року Володимир Гройсман відвідав закриту виставку-презентацію науково-технічних розробок і технологій НАН України «Наука – обороні та безпеці держави», що проводиться у рамках ІХ Міжнародної виставки «LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH» у столичному ВЦ «КиївЕкспоПлаза».  

Крім того, прем’єр-міністр провів деякий час серед виставкових зразків лабораторного обладнання, поспілкувався з експертами, висловив свою думку з питань вирішення проблем енергозбереження, утилізації відходів, використання діагностичних препаратів у різних сферах життєдіяльності суспільства. У діалогах з учасниками виставки В. Гройсман зазначив, що їхні доробки мають велике значення для майбутнього добробуту країни і обов’язково повинні застосовуватись на практиці.

Нагадаємо, що «LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH» проходить з 18 по 20 жовтня 2016 року за адресою м. Київ, вул. Салютна, 2Б. Це головна подія лабораторної індустрії України, під час якої демонструється широкий спектр обладнання та технологій, спеціалізованих меблів, витратних матеріалів, а також надається інформація про комплекс послуг по створенню, оснащенню, модернізації всіх типів та видів лабораторій різних галузей, включаючи й медичну. 

Автор: Ольга Купріянова
© Медичний портал Здоров-Інфо


Медична платформа

Медичні меблі в ITMED