Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Фахівці екстреної медичної допомоги змагались за звання кращих в Україні

Загальноукраїнські змагання бригад екстренної допомогиНа Черкащині відбулись загальноукраїнські змагання, в яких показували свою майстерність фахівці бригад екстреної медичної допомоги. «Черкаські медичні ралі» цього року зібрали 40 бригад медичної допомоги. Брали участь закордонні, парамедичні, студентські, фельдшерські, ветеранські, лікарські команди.

Змагання продовжувались 3 дні. За цей період учасники працювали над клінічними випадками, які мали місце в реальному житті. Опрацьовувались навички реагування в надзвичайних та таких ситуаціях, де присутні масові жертви. Організатори відтворили тренувальні події з високою точністю та наочністю.

Читайте також: Волынские фельдшеры – лучшие среди бригад «скорой»

Особливий критерій оцінки роботи бригад – взаємодія всередині команди та з представниками поліції та ДСНС. Для водіїв окреме завдання в межах змагання: навички проходження складного маршруту. Бригадам екстреної медичної допомоги потрібно було показати своє вміння дотриматись протоколу у випадках медичного втручання при невідкладних станах. Для цього потрібні не тільки високі професійні навички та знання, а й високоякісне медичне обладнання та оснащення, яке ви зможете знайти тут

За 3 дні кожна бригада виконала 14 завдань. Суддями та експертами виступали не тільки українці, але й представники Ізраїлю, Литви, Канади та США. Переможцем у змаганнях водіїв став представник закарпатської команди екстреної медичної допомоги. Його перемога надихнула інших представників Закарпаття, і вони вибороли перше командне місце у змаганнях. Переможцям вручили кубок та прапор. А також обов’язок в наступному році прийняти всеукраїнські змагання екстреної медичної допомоги на Закарпатті. 

Автор: Інна Зарицька
© Медичний портал Здоров-Інфо
При використанні матеріалів статті активне гіперпосилання на zdorov-info.com.ua обов'язкове

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED