Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Актуальні стипендіальні програми для лікарів

Стипендіальні, магістерські програми та стажування для лікарівПрес-служба Міністерства охорони здоров’я на офіційному сайті відомства опублікувала інформацію щодо стипендіальних програм та магістерських курсів, які наразі актуальні для лікарів:
  • Нейробіологія, стипендіальна навчальна програма на два та три тижні. Курс під назвою Linking Neural Circuits and Behaviour буде проводитись у Бордо. Інтерни та лікарі (неврологи, нейрохірурги, психіатри) можуть подати заявки до 13.06.2018. Обов’язкова умова: дослідження, навчання чи робота у вказаній галузі.
  • Медичні науки. Університет Ньюкасла пропонує пройти магістерську програму протягом одного академічного року. Доступні курси з фармації, біохімії, фармакології, біомедичних наук, генетики та ін. Кінцева дата подання заявок – 29.06.2018. Кандидати не повинні брати участь в інших стипендіальних чи грантових програмах. Допускаються ті, хто раніше не вчився в цьому закладі вищої освіти і ті медики, які встигли подати заявки.
  • Дитяча психологія. Стипендіальна програма ім. Елізабет Мюнстерберг. Приймаються кандидати, які навчаються на аспірантурі і демонструють дослідницьку компетентність. Потрібно надати резюме та рекомендаційний лист. А також опис проекту дослідження, в якому чітко прописані конкретні цілі, методи та інша важлива інформація. Останній строк подачі заявок – 15.11. 2018 року.
  • Анастезіологія. Стипендіальну програму надає Всесвітня федерація товариств анестезіологів та Каліфорнійський університет. Кандидатам потрібно мати завершену вищу освіту за спеціальністю анестезіологія, представити лист підтримки, наданий Асоціацією анестезіологів України та рекомендацію від особи, під керівництвом якої працює кандидат. Також необхідно мати підтвердження володіння англійською мовою (сертифікат IELTS), резюме, опис дослідницького проекту. Бажано бути молодшим за 40 років.
  • Неврологія. Стажування надає Міжнародна організація досліджень мозку. Як кандидати, приймаються спеціалісти в області неврології, що мають 10 років бажано академічного досвіду в цій сфері. Потрібні рекомендаційні листи (два), резюме та проект дослідження і його опис. Останній день подачі заявки – 27 травня.
Детальну інформацію можна знайти на офіційній сторінці Міністерства охорони здоров’я України в мережі Інтернет.

Автор: Інна Зарицька
© Медичний портал Здоров-Інфо
При використанні матеріалів статті активне гіперпосилання на zdorov-info.com.ua обов'язкове

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED