Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Факти про медичний туризм у Греції

Факти про медичний туризм у ГреціїЗгідно з історичними даними, Греція одна з першопрохідців серед країн, де зародився медичний туризм. Саме в Греції в 700 році до н. е. існували перші медичні установи. Ними керували великі мислителі: Алкмеон (перший творець праці по анатомії) та Гіппократ (засновник медичної школи).

Медичний туризм – це організування лікування людей за кордоном, а також шанс об'єднати відпочинок в країні зі сприятливим кліматом та отримати медичну допомогу на найвищому рівні.

Чисельність європейських громадян, які б хотіли отримувати лікування за кордоном, з кожним роком зростає. Відбувається це з причин відсутності необхідного лікування в рідній країні й надання закордонними клініками якісніших послуг.

Греція в цьому випадку не виняток. Один з переважних плюсів цієї країни - це поєднання доступних цін та високоякісних послуг.

Плюси
  1. Наявність множинних ультрасучасних медичних центрів, які виконують численні процедури й втручання за допомогою сучасної техніки.
  2. Більш як 70 програм обстеження, і це не включаючи індивідуальних програм для особистих потреб.
  3. Поєднання лікування з відпочинком: у Греції унікальний клімат, пацієнтам надається можливість користуватися бібліотекою, відвідувати культурні заходи в місті. Також пацієнту надається координатор, який може супроводжувати його під час лікування.
  4. Середземноморський тип харчування, який сприятливо впливає на роботу серцево-судинної системи та збалансовує рівень холестерину.
  5. Можливість відвідувати центри з рідними. Для цього пацієнтові може надаватися палата з додатковим місцем для сну та включається годування для супровідника без доплати.
  6. Навігація пацієнтів: надання програми лікування на кожному етапі.
  7. Можна не переживати через незнання мови: весь персонал клініки, включаючи лікарів володіють понад 10 мовами. Документи та результати обстежень також видаються рідною мовою пацієнта.
Мінуси

Проблеми з сервісом: без наявності спеціального координатора можуть, виникнуть різні нюанси з організацією обстеження. Тому найкращий спосіб уникнути це ­– спілкуватися через посередників.

Як потрапити в закордонну клініку

Найпростіший варіант, це скористатися послугами спеціальних агентств, які займаються медичним туризмом. Для цього достатньо пред'явити свої документи та розповісти про свою мету. Далі агентство бере на себе всі обов'язки, включаючи переїзд та супровід в клініку.

Також можна самостійно зайнятися цим питанням, вивчаючи інформацію на спеціальних сайтах або форумах.

Виберіть оптимальний для Вас варіант.

Автор: Наталія Холявицька

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED