Перевозка больных

Що таке детоксикація?

Що таке детоксикація? Організм людини може ефективно функціонувати тільки за умови безперебійної роботи всіх її частин та нормального перебігу всіх процесів.  Наше середовище сьогодні є набагато більш токсичним, ніж кілька століть тому, через це в організмі накопичуються токсини, що погіршують стан здоров'я, загальне самопочуття та зовнішній вигляд людини. Допомогти в цій ситуації може детоксикація. Це процес знешкодження токсинів та їх подальшого виведення з організму.

Часто токсичне навантаження досить серйозне і клітини тканин не можуть впоратися з детоксикацією самостійно, в такому випадку потрібно проводити детоксикаційне очищення за допомогою нутрицевтиків.

Купити вітаміни
для відновлення процесів детоксикації можна на сайті інтернет-магазину Shop Anti-Aging, який є офіційним дистриб’ютором продукції таких відомих брендів, як ТМ Metagenics, Named і Yalacta. Всі товари, представлені в каталозі, мають доведену клінічну ефективність, їхня якість потверджується сертифікатами міжнародного зразка.

Що може спричинити інтоксикацію?

Наша їжа обробляється пестицидами, деякі з яких порушують функцію щитоподібної залози, міська вода хлорована, яка може спричинити чоловіче та жіноче безпліддя; а наше повітря та ґрунт забруднені стійкими органічними сполуками, які можуть спровокувати виникнення різних захворювань, таких як діабет, атеросклероз та інші.

Враховуючи той факт, що ми постійно знаходимося під впливом токсинів навколишнього середовища, підтримка природної детоксикації є ключем до зниження токсичного навантаження та покращення загального самопочуття.

Що таке детоксикація і для чого вона потрібна?

Детоксикація — це вбудована в організм система мінімізації шкідливого впливу токсинів, гормонів, фармацевтичних препаратів та добавок шляхом перетворення їх у стабільні водорозчинні сполуки, які можуть бути виведені з організму, якщо в них немає потреби. 

Більшість реакцій детоксикації відбувається у печінці, яка здійснює детоксикацію у три фази:
  • Фаза I. Детоксикація печінки заснована на використанні певних ферментів печінки для модифікації хімічних речовин за допомогою окислення, відновлення та гідролізу.
  • Фаза ІІ. Фаза I дає реакційні окислювальні сполуки, які необхідно нейтралізувати та зробити водорозчинними за допомогою кон'югації фази II.
  • Фаза III детоксикації включає видалення цих сполук з печінки за допомогою жовчі, щоб вони могли виводитися з організму.
У нормі здоровий організм позбавляється від накопичених токсинів самостійно. Однак останніми роками все частіше виникає потреба у стимулюванні очищення навіть для людей, які ведуть здоровий спосіб життя. За таких умов потрібна ефективна комплексна детоксикація організму.

Що таке детоксикація?

Як допомогти організму вивести токсини

Дотримуйтесь рекомендацій, вказаних нижче, і токсичне навантаження на ваш організм зменшиться в рази: 
  • Побутова хімія. Замініть усі стандартні засоби особистої гігієни та миючі засоби у вашому домі на екологічні продукти без токсинів.
  • Посуд. Позбавтеся від антипригарних каструль та пластикових харчових контейнерів. Віддайте перевагу чавунним, нержавіючим та керамічним каструлям, зберігайте їжу в скляних контейнерах.
  • Вода. Споживайте воду, яка проходить через фільтраційні системи, такі як система зворотного осмосу.
  • Повітря. Регулярно проводьте чистку фільтрів в кондиціонерах і витяжках.
  • Сауна. Відвідуйте сауну, це буде стимулювати детоксикацію через піт.
  • Раціон. Вживайте тільки органічні продукти без пестицидів. Щодня їжте продукти, багаті на антиоксиданти та поживні речовини, які сприяють природній детоксикації:
  • Глутатіон. Головний антиоксидант печінки, який бере участь як у І, так і у ІІ фазі детоксикації. Продукти, багаті на вітамін B6, магній, селен і фолієву кислоту, відновлюють рівень глутатіону.
  • Ресвератрол. Продукти з високим вмістом ресвератролу (наприклад, виноград та какао) підвищують активність ферментів печінки І фази.
    Для підтримки І і ІІ фаз детоксикації вживайте більше рибʼячого жиру, хрестоцвітних овочів, часнику, чаю і ройбушу.
    Для ІІ фази детоксикації також важливо вживати топлене масло, куркуму, розмарин і зелений чай. 
  • Вітаміни групи В та магній. Метилювання є важливим компонентом II фази детоксикації та залежать від вітамінів B12 та B6 (тваринний білок), бетаїну (буряк), фолієвої кислоти (листова зелень) та магнію (насіння).
  • Вода. Дозволяє підтримувати виведення жовчі у фазі III.
Відео про те, як відновити процес детоксикації:

Зверніться обовʼязково до свого лікаря, щоб він склав ефективний план детоксикації, у якому буде враховане ваше токсичне навантаження, стан здоровʼя, певні генетичні схильності.

Данный материал публикуется на условиях договора на размещение рекламных материалов. Ответственность за достоверность содержания несут авторы статейных материалов. Редакция портала "Здоров-инфо" не несет ответственности за достоверность содержания статей, суждения и мнения авторов.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED