Перевозка больных

Статеве здоров'я: Секс-іграшки - міфи та реальність

Технології задоволення: як секс-іграшки впливають на медичне розуміння сексуальності

Вважають, що девайси з інтимних магазинів призначаються виключно для отримання яскравих сексуальних відчуттів. 

При цьому мало хто згадує, що практично всі іграшки для дорослих ще й несуть неоціненну користь здоров'ю як чоловічому, так і жіночому. Більше того, деякі моделі інтимних пристроїв створюються спеціально для того, щоб вирішувати ті чи інші статеві проблеми. Проте навколо секс-іграшок крутиться чимало міфів.

Популярні помилки

Головний міф – це переконання деяких людей, що девайси для дорослих мають використовувати лише ті, у кого на даний момент немає постійного партнера. І це ще не все – є думка, що у відносинах інтимними іграшками користуються виключно невдахи, які без додаткового стимулу не в змозі здійснити фізіологічно повноцінний статевий акт. Існують і інші помилкові і нічим не обґрунтовані судження на цю тему.

Міф 1. Залежність

Навіть якщо щодня застосовувати вібраційний або вакуумний девайс, бажання спілкуватися із протилежною статтю не зникне. Все відбувається з точністю навпаки - регулярне застосування секс-іграшок позитивно позначається на лібідо. Посилюється чутливість ерогенних точок, зміцнюється статева функція, оргазми досягають фізіологічної повноти. Чоловік, у свою чергу, за допомогою інтимних пристроїв може навчитися краще контролювати збудження.

Міф 2. Травмування

Один із найпоширеніших жіночих страхів щодо інтимних іграшок – це те, що вони можуть застрягти всередині тіла. Боязнь абсолютно необґрунтована, адже секс-девайси створюються з урахуванням людської анатомії, тому не завдають шкоди здоров'ю. Головне використовувати кожну модель за призначенням – і проблем не виникне. Також важливо правильно підбирати іграшки за розміром. Початківцям варто використовувати моделі малих та середніх розмірів.

Міф 3. Інфікування

Якщо не дотримуватись гігієни та обмінюватися особистими секс-іграшками з іншими людьми, передача інфекції можлива. Однак за дотримання правил гігієни та безпеки нічого поганого ніколи не станеться. Інтимні девайси необхідно мити з миючим засобом під проточною водою після кожного застосування, а зберігати їх слід у сухому місці та бажано у спеціальному футлярі. Також не варто користуватися пристроями, які вже були в користуванні в іншої людини, крім постійного партнера, здоров'я якого не викликає сумнівів.

Чим корисні для здоров'я секс-іграшки?

Сексуальне задоволення – важливий елемент у житті кожної людини. Фізіологічно регулярні оргазми благотворно відбиваються на стані всього організму, включаючи як статеву функцію, так й загальний імунітет. Використання інтимних пристроїв посилює кровообіг, підвищує чутливість ерогенних зон, сприяє усуненню тривожності та, звичайно, піднімає настрій, надає відчуття повноцінності..

Інтимні тренажери для сексуального здоров’я жінок

Попередження таких проблем, як нетримання сечі і опущення матки також залежить від тонусу піхви. Щоби інтимні м'язи були сильними, необхідно виконувати прості вправи. Робити це слід, використовуючи вагінальні кульки – зручні тренажери невеликого розміру для занурення всередину тіла. Для досягнення швидкого результату краще вибирати моделі з вібрацією або зміщеним центром тяжіння.

Масажери для здоров’я чоловіків

За допомогою анального масажу можна значно зменшити ризик розвитку простатиту. Також ця процедура покращує якість сперми та підвищує статеву силу. Виконувати масаж простати можна самостійно або за допомогою партнерки. Для цього потрібно придбати в інтим-магазині анальний стимулятор. Варто зауважити, що сама процедура не доставляє чоловікам біль чи неприємні відчуття, навпаки, приємне збудження і за бажанням може закінчуватися повноцінним оргазмом.

Підвищення чутливості

Турбуємося про здоров’я жінки. Багатьом жінкам доводиться упокоритися з періодичною або повною відсутністю повноцінного фізіологічного оргазму при інтимній близькості. Причина досить часто полягає в тому, що ерогенні точки перебувають у сплячому стані. Щоб їх розбудити, потрібно використовувати аксесуари з корисними функціями. Оптимальний варіант – вібраційна чи вакуумна стимуляція. Існують моделі, які підходять для застосування прямо під час близості, але можна займатися розкриттям сексуальності наодинці.

Нерідко жінки відчувають біль чи неприємні відчуття близькості. Відбувається таке через недостатню кількість природного змащування. Ця проблема вирішується легко – слід придбати у секс-шопі лубрикант, який не допустить появи найменшого дискомфорту від активного тертя. А інтимні мастила з додатковими ефектами благотворно впливають на лібідо, через що покращується не лише здоров'я, а й стосунки з коханою людиною.

Данный материал публикуется на условиях договора на размещение рекламных материалов. Ответственность за достоверность содержания несут авторы статейных материалов. Редакция портала "Здоров-инфо" не несет ответственности за достоверность содержания статей, суждения и мнения авторов.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED