Перевозка больных

Вітаємо з Днем Незалежності України!

З Днем Незалежності України!У цьому році українці святкуватимуть не тільки 27-му річницю Дня незалежності України але і 100-річчя відродження української державності.

Для держави та для кожного з нас це свято та День Державного прапора України, можна впевнено сказати, за останні декілька років наповнилися змістом. Тепер ми знаємо велику ціну Незалежності.
 
Незалежність входить у життя кожного громадянина та стає нормою. В охороні здоров’я теж зроблені впевнені кроки до незалежності медичного закладу, лікаря, пацієнта. Багато років не було забезпечене право пацієнта на вільний вибір лікаря та медичного закладу, тепер пацієнти заключають договори з лікарем – і це є незалежність. Тепер лікар несе відповідальність за виконання світових стандартів ВООЗ, а не взагалі винен у тому, що на його дільниці хтось з невідомих причин захворів, лікар стає для пацієнта авторитетом, консультантом, вчителем здоров’я - і це є незалежність. Медичний заклад зараз є підприємством, він не зобов’язаний надавати «безоплатну допомогу», він виробляє продукт – медичні послуги – і цей продукт має ціну. І це є незалежність.
 
Ми вже навчені, що Незалежність повинна бути забезпечена не тільки словами, а й конкретними справами.
 

 ПОДАРУНОК  ДО  ДНЯ  НЕЗАЛЕЖНОСТІ  УКРАЇНИ

 
З метою забезпечення незалежності медичного закладу, лікаря та пацієнта «Інформаційні технології в медицині» пропонують отримати подарунок – сайт в мережі Інтернет. Сьогодні мати свій сайт є дуже актуальним та важливим. Медики вже мають можливість розміщувати інформацію про свої послуги, про фахівців та методи лікування, публікувати статті, фото, відео тощо - безкоштовно. Пацієнти ж можуть вільно вибрати лікаря або заклад охорони здоров’я, зробити запис на прийом до лікаря в Інтернеті. Таким чином, ми не просто говоримо, Міжнародний медичний портал «ІТМЕД» дає в подарунок свободу в просторі Інтернет - і це є незалежність!
 
Все просто: перейдіть за посиланням нижче
 
 

З  ЛЮБОВ’Ю,  РАДІСТЮ  ТА  СВОБОДОЮ  ТВОРІТЬ  СВОЇ  САЙТИ!

З  НЕЗАЛЕЖНІСТЮ! 
ХАЙ  ВОНА  БУДЕ  В  ВАШОМУ  ЖИТТІ!

 

Слава Україні!

 
Каспаревич Андрій, засновник «ІТМЕД»
Міндруль Максим, директор «ІТМЕД»
Ганул Андрій, керівник порталу «ІТМЕД»
 
колектив Медичного порталу ЗДОРОВ-ІНФО,
Бази медичного постачання ЗДОРОВ-103,
Медичного маркету ITMED,
Міжнародного медичного порталу ITMED

Медичні меблі в ITMED