Перевозка больных

ТВОЯ ПЕРЕМОГА, ЛІКАР

ТВОЯ ПЕРЕМОГА, ЛІКАРВійна торкнулася кожного. Не встигли медичні працівники та заклади оговтатися від пандемії коронавірусу, як нове лихо постукалося в кордони України – війна. Зараз не знайдеш закладу охорони здоров’я, який був би осторонь. Медики на фронті ризикують життям, карети швидкої стають мішенями для військових злочинців з росії. Медики в шпиталях рятують життя пораненим. Медики в тилу приймають пацієнтів з інших регіонів. Вторгнення росії призвело до наймасштабнішої евакуації населення, зокрема хронічних та лежачих пацієнтів. 11 мільйонів українців залишили свої домівки. Для цих людей вкрай важливо отримувати медичну допомогу.

Кожен день – це твоя перемога, лікар!
На полі бою хроніки перемоги трасують кулеметними чергами. Та ми вважаємо, що хроніки перемоги повинні бути вписані й руками лікарів. Бо ця війна йде за життя.

Медична платформа ITMED пропонує директорам медичних закладів та лікарям публікувати свої хроніки перемоги. Ви надсилаєте матеріали, ми їх публікуємо – все просто!

Публікації, що розміщуються на платформі ITMED транслює на всю Україну УКНЕТ.
До статті додайте одне або декілька фотографій в альбомному форматі, можна надіслати й відео. Об’єм статей до 5000 знаків. Ця ініціатива відбувається БЕЗПЛАТНО.

Також кожний медичний заклад може мати свій сайт, який створюється за 2 дні. Медичні сайти, які створюються за допомогою конструктору ІТМЕД, повністю відповідають вимогам законодавства та стандартів України, мають надійний захист від хакерських атак. На такому сайті заклади самостійно публікують свої статті та новини. Нам відомо, наскільки важливою є інформаційна складова перемоги.

Скористайтеся конструктором медичних сайтів за посиланням https://itmed.org/service/
Фахівці Медичної платформи ІТМЕД допоможуть вам в створенні вебсайту.
Приклад сайту дивіться за посиланням https://zokl.itmed.org/
Звертайтеся за допомогою в ІТМЕД.

СТВОРЕННЯ ВЕБСАЙТІВ
https://itmed.org/service/
ЗАКУПІВЛІ МЕДИЧНОЇ ТЕХНІКИ
https://market.itmed.org/
(050) 477 22 02
(096) 655 04 03
(063) 787 22 07
(050) 477 22 01
(067) 524 01 02
(093) 479 99 70
Пошта порталу portal@itmed.org Пошта медтехніки market@itmed.org

Медичні меблі в ITMED