Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

20-й конгрес індустрії краси Pro Beauty Expo 25-27 березня 2020 Київ, МВЦ

Конгрес індустрії краси Pro Beauty Expo 2020Конгрес індустрії краси Pro Beauty Expo 2020 року - подія, яка є законодавцем весняно-літніх трендів б'юті-ринку України.
На конгресі відвідувачі зможуть ознайомитися з новими продуктами та технологіями, а також відвідати велику кількість навчальних і конкурсних заходів. В цьому році буде представлено понад 400 компаній, очікується близько 35 тис. відвідувачів.
 
Pro Beauty Expo 2020 складається з тематичних розділів:
Конгрес з прикладної естетики та косметології - естетична медицина, косметика і косметологія;
Nail Beauty Expo - нігтьовий сервіс та спеціалізована продукція;
Make-up Professional - професійна декоративна косметика і макіяж-аксесуари;
Hair Beauty Expo - перукарські продукти та обладнання для салонів краси.
 
На конгресі презентуватиметься велика кількість обладнання для салонного бізнесу, буде проводитись багато навчальних заходів по косметології, макіяжу, масажу, нігтьовому сервісу, перукарському мистецтву, менеджменту і маркетингу beauty-індустрії. На всіх заходах виступатимуть визнані експерти в кожному з напрямків індустрії краси.
В цьому році експозиції перукарського мистецтва і make-up будуть розміщуватися в 4-му павільйоні. Крім того, там будуть проводитися відкритий візажний захід Premium Beauty Liga, MUA CONGRESS для візажистів, XXIII Чемпіонат України СПУ з перукарського мистецтва Kyiv Beauty Cup і інше.
 
Відвідувачі виставки будуть мати можливість скористатись такими сервісами як:
1. «Байєрська програма» - сервіс для пошуку постачальників і продукції на виставці. Дозволяє відвідувачам і експонентам заздалегідь призначити один одному зустрічі, які будуть проводитися протягом 3 днів роботи виставки.
2. «Біржа праці» дозволить шукачам розмістити своє резюме, яке побачать всі учасники та відвідувачі виставки, а роботодавцям, залишивши заявку з вакансією на сайті, знайти співробітників.
3. «Go To» об'єднає відвідувачів з усіх регіонів України для спільної та комфортної поїздки. Ті, хто мають вільні місця в машині, зібравшись на виставку Pro Beauty Expo, можуть залишити оголошення на сайті виставки та знайти попутника.
 
Організатор 20-го Конгресу індустрії краси Pro Beauty Expo 2020 - ДП "Прем'єр Експо" (ITE GroupPlc), генеральний партнер виставки - HydroPeptide.
Детальна інформація: https://beautyexpo.com.ua

 

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED