Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Всеукраїнський медичний саміт: не потрібно боятися розглядати медицину як бізнес

Всеукраїнський медичний саміт: не потрібно боятися розглядати медицину як бізнесСьогодні, 20 лютого 2020 року, в Києві проходить масштабний захід в сфері охорони здоров'я - Всеукраїнський медичний саміт. Його організатором стала міжнародна освітньо-консалтингова компанія «Бізнес-Констурктор». Медичний портал Здоров-Інфо став інформаційним партнером саміту.

Головне завдання заходу організатори озвучили як поліпшення практичних навичок у сфері управління медичним закладом, пише Здоров-Інфо. У зв'язку з впровадженням в життя наступного етапу медичної реформи і реформуванням госпітального сектора, медицину рекомендується розглядати як бізнес, для розвитку якого необхідно планування, аналіз, ініціативність, залучення інвестицій.

Спікерами такого масштабного заходу стали лідери в таких областях, як управління в сфері охорони здоров'я, медичне право, бренд-менеджмент і маркетинг в медицині. У роботі саміту взяли участь такі спікери:
  • міністр охорони здоров'я України Зоряна Скалецька;
  • заступник генерального директора зі стратегічного планування пологового будинку «Лелека» Вадим Зукін;
  • директор «Клініки Медіком» Маргарита Мальована;
  • засновник і керівник мережі клінік «Клініка Заблоцький» Ярослав Заблоцький;
  • медичний адвокат Олена Бабич;
  • генеральний директор мережі медичних центрів «Мати та дитина» Наталія Данкович;
  • засновник компанії «Бізнес-Конструкотор» Кирило Куницький;
  • пластичний хірург Едгар Камінський;
  • педіатр Євген Комаровський.
Цільова аудиторія саміту - це керівники та лікарі приватних медичних установ, а також комунальних лікарень, які завдяки медичній реформі зможуть стати конкурентоспроможними на ринку. Спікери говорили про майбутні зміни в сфері охорони здоров'я країни і підготовці до них, про особливості та переваги міжнародної акредитації для медичного закладу, про медичний маркетинг, бренд-менеджмент, про юридичні тонкощі ведення медичного бізнесу. Також мова йшла про важливість високого рівня сервісу в медустанові для збільшення її прибутковості, про стратегію зростання медичного бізнесу, про пошук пацієнтів, про можливості підвищення прайса клініки.

Всеукраїнський медичний саміт - це більше 8-ми годин цінного контенту для управлінців в сфері охорони здоров'я. Він безумовно корисний для тих, хто не боїться сприймати медицину як бізнес, розуміє закони ринку і готовий працювати для збільшення свого прибутку.

Автор: Ольга Купріянова

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED