Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

«Крути колеса від цінового стресу» та економ в аптеках

 
«Крути колеса від цінового стресу» та економ в аптекахДодай противірусні засоби до офісного пакунку та не переживай про чхання колеги чи кашель шефа. Дій зараз, поки в роботизованих аптеках триває акція «Крути колеса від цінового стресу»*.
Тільки до 30 листопада 2019 року купуй все потрібне для офісної й домашньої аптечки та плати менше. Злякай простуду наявністю противірусних засобів. Придбай вітаміни та турбуйся про організм. Поклади в аптечку медичні вироби чи ліки про всяк випадок.

Не треба витрачати час на пошук найкращих пропозицій. З роботизованими аптеками «Аптека АНЦ», «Аптека Шар@», «Аптека Копійка» жителі України в одному місці купують ліки, засоби гігієни, медичні вироби, дитяче харчування та інше. Можна економити, якщо не робити необдумані покупки, а приходити зі списком потрібних продуктів.

Аптеки хлібом не торгують. Їх товари не зіпсуються за кілька днів. З 01 жовтня по 30 листопада 2019 року завітай за покупками, які можуть знадобитись сьогодні чи набагато пізніше. Тільки два місяці аптеки знижують вартість різних груп товарів до 25%. Можеш дешевше зібрати аптечку в дорогу, купити противірусні засоби для колег чи вітаміни для дитини. Запитай у провізора, на чому та скільки можна зекономити в рамках акції «Крути колеса від цінового стресу».

Нагадуємо, «Аптека Копійка», «Аптека Шар@», «Аптека АНЦ», та «Благодія» роблять знижки до 25% з 01.10.2019 по 30.11.2019 р. Крути колеса від цінового стресу, завітавши в роботизовану аптеку. Економ до четверті ціни та витрачай залишок на хобі.

*Інформацію про ціну на товар до і після застосування знижки, співвідношення до попередньої ціни реалізації, асортимент продукції, на який надаються знижки, а також відсоток, знижки можна дізнатися у провізорів аптек. Під знижкою мається на увазі зниження звичайної ціни реалізації на акційний товар до 25%.


Медична платформа

Медичні меблі в ITMED