Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

26 квітня розпочнеться Legal Medical Forum — юридичні питання у сфері медицини

26 квітня розпочнеться Legal Medical Forum — юридичні питання у сфері медицини26 квітня 2019 року в Києві відбудеться 3-й Legal Medical Forum – спеціалізований захід, присвячений юридичним питанням у сфері медицини.

Legal Medical Forum — це форум для керівників лікувальних закладів всіх форм власності, штатних юристів медичних установ, лікарів, адвокатів та юристів, які практикують у медичній сфері, яким важливо розуміти всі юридичні аспекти роботи медичних закладів.

Legal Medical Forum — це завжди про практичні речі, з якими лікарі та медичні юристи працюють кожного дня. Цього разу учасники дізнаються про перевірки в медичних закладах, як лікарю вести медичну документацію, щоб захистити себе, про юридичну відповідальність лікаря (закладу, головного лікаря), які фрази не можна використовувати в рекламі медичних послуг. Говоритимуть про важливі моменти реформи системи охорони здоров’я, про захист честі і гідності лікаря в соціальних мережах. Розкажуть про нюанси трудових відносин в медичному закладі та про судові спори з пацієнтами.

Місце проведення: ПеремогаSpace (бульвар Тараса Шевченка).

Програма та умови реєстрації — на сайті форуму.

З питань участі та партнерства можна звертатися за тел.: (044) 223 06 50 або надіслати запит на e-mail info@medlegalforum.com.ua.


Медична платформа

Медичні меблі в ITMED