Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

17-19 квітня 2018 року відбувся XXIV Львівський медичний Форум та XXIV медична виставка «ГалМЕД»

відбувся XXIV Львівський медичний Форум та XXIV медична виставка «ГалМЕД»17-19 квітня 2018 року у Львівському палаці мистецтв відбувся XXIV Львівський медичний Форум та XXIV медична виставка «ГалМЕД», які протягом трьох днів об’єднали на одному виставковому майданчику фахівців в різних галузях  медицини, вчених, представників відомих фірм-виробників медичного та реабілітаційного обладнання, інструменту медичного призначення та фармацевтичних препаратів, які активно ділилися своїм досвідом, дискутували та знайомились з новинками галузі.

 
В експозиції виставки більш ніж 60 фірм практично з усієї України та представництва з-за кордону продемонстрували новітнє обладнання, технології, матеріали, інструменти, фармацевтичні засоби в медицині та сучасні методи лікування. 
 
ділилися своїм досвідом, дискутували та знайомились з новинками галузіПротягом багатьох років виставка «ГалМЕД» залишається ідеальним місцем для просування інновацій у медицині, новітніх методик  лікування та передових технологій на теренах Західної України.
 
У рамках медичної виставки втретє відбулася спеціалізована експозиція «Реабілітація», в рамках якої було запропоновано унікальні методи діагностики, реабілітації та лікування, сучасне реабілітаційне обладнання та реабілітаційні матеріали. Цій темі була присвячена науково-практична конференція та ряд практичних майстер-класів провідних фахівців України, США та Польщі. 
 
На території виставки для учасників та відвідувачів Форуму три дні працював діагностичний центр, в якому зацікавлені мали змогу пройти безкоштовне обстеження та перевірити своє здоров`я в рамках соціального проекту «Обстеж свою родинку». 
 
відбулася серія науково-практичних конференційУ рамках форуму відбулася серія науково-практичних конференцій, лекцій, семінарів, практичних демонстрацій новітніх технологій та матеріалів у медицині, на яких були підняті мультидисциплінарні підходи до вирішення проблемних питань в різних галузях медицини.
 
Наукова програма Форуму:
17 квітня 2018 р. – Науково-практична конференція «Сучасна онкологія в еру скринінгових програм»
17 квітня 2018 р. – Конференція «Що необхідно знати головному лікарю в умовах реформи»
17 квітня 2018 р. – Засідання товариства урологів Львівської області «Актуальні питання урології   в розрізі медичної реформи»
17 квітня 2018 р. – Практичний тренінг «Реабілітація при неврологічних захворюваннях»
18 квітня 2018 р. – Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні аспекти в комплексному підході до фізичної реабілітації»
18 квітня 2018 р. – Семінар «Дитяча алергологія і пульмонологія в клінічних випадках»
18 квітня 2018 р. – Науково-практична конференція «Шляхи реформування лабораторної медицини»
19 квітня 2018 р. – Науково-практична конференція «Актуальні питання неврології. Сучасні алгоритми діагностики та лікування»
19 квітня 2018 р. – Практичний майстер-клас по новітнім технологіям в галузі реабілітації
19 квітня 2018 р. – Практичний тренінг «Реабілітація при ураженнях опорно-рухового апарату»
 
Організатори Форуму щиро сподіваються, що він приніс користь усім, як учасникам, так і відвідувачам, хто зацікавлений у розвитку та реформуванні вітчизняної медичної галузі.
 
Детальна інформація:
https://www.facebook.com/Lviv.Medical.Forum/
 
 

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED