Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Запрошуємо на Круглий стіл «ІТ-мед і телемедицина в Україні: повільно, але вірно?»

КРУГЛИЙ СТІЛ «ІТ-МЕД І ТЕЛЕМЕДИЦИНА В УКРАЇНІ: ПОВІЛЬНО, АЛЕ ВІРНО?»На Форумі BIT-2018 (Київ, 27 лютого) буде проведено безкоштовний захід – Круглий стіл з ІТ та медицини на тему «ІТ-мед і телемедицина в Україні: повільно, але вірно?».
Медицина з одного боку передова, з іншого боку дуже консервативна галузь, так як будь-яке впровадження нових технологій в підсумку впирається у відповідальність за життя пацієнтів. Тому впровадження нових ІТ-рішень у вигляді спеціалізованого програмного забезпечення, електронних карт пацієнтів, прогнозувальної медицини на основі штучного інтелекту, рішень телемедицини з дистанційної діагностики захворювань, нового обладнання (включаючи IoT-рішення, що носяться) зустрічається неоднозначно.
 
На круглому столі ми розглянемо ситуацію з проникненням нових ІТ-технологій в медицину, стан телемедицини та застосування ІТ-мед в Україні, а також спробуємо позначити наріжні камені об які спотикається цей процес.

Захід орієнтований з одного боку на директорів, власників бізнесу, топ-менеджерів у галузі медицини, а з іншого – на представників ІТ-компаній, розробників та стартапів, що орієнтовані на впровадження високих технологій та автоматизації на традиційних ринках.
 
В рамках Круглого столу прозвучать наступні доповіді:
 
Реєстрація та участь у заході безкоштовні.              ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

 

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED