Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Міжнародна виставка «Охорона здоров'я 2017» – платформа для розвитку вітчизняної медицини та нових можливостей для бізнесу

З 3 по 5 жовтня 2017 року у МВЦ відбулася головна подія медичної спільноти України – 26-а Міжнародна виставка «Охорона здоров'я»З 3 по 5 жовтня 2017 року у МВЦ відбулася головна подія медичної спільноти України – 26-а Міжнародна виставка «Охорона здоров'я».

Провідні 296 компаній – виробників, дистриб'юторів обладнання, послуг, медикаментів і виробів медичного призначення 16 стан продемонстрували відвідувачам виставки всі нововведення та досягнення сучасної медицини.
 
У виставці взяли участь компанії з Австрії, Білорусі, Німеччини, Греції, Індії, Іспанії, Італії, Китаю, Кореї, Литви, Латвії, Польщі, Туреччини, Чехії, Швейцарії та України. Учасники представили повний спектр: новітніх медичних технологій, обладнання, устаткування для високоякісної діагностики та лікування захворювань, препаратів і приладів, медичних виробів, засобів особистої гігієни, тренажерів, медичних меблів, а також тисячі товарів медичного призначення.
 
Офіційне відкриття «Охорона здоров'я 2017», традиційно, супроводжувалося виступом високопоставлених представників національного медичного сектораОфіційне відкриття «Охорона здоров'я 2017», традиційно, супроводжувалося виступом високопоставлених представників національного медичного сектора. В цьому році виступили з урочистою промовою: Заступник Міністра охорони здоров'я – Павло Ковтонюк; народний депутат, заступник Голови ВРУ з питань охорони здоров'я – Тимофій Бадіков; Президент Української асоціації медичного туризму – Віолетта Янишевська; Президент асоціації приватної медицини – Дмитро Левченко; Президент асоціації стоматологів України – Ірина Мазур; Голова Медичного клубу України – Іван Сорока та Заступник Голови Комітету ВРУ з питань охорони здоров'я, народний депутат – Ірина Сисоєнко.
 
За три дні медичну виставку відвідали 9 750 осіб, серед яких представники найбільших вітчизняних і міжнародних медичних компаній та лабораторій, головні лікарі приватних і державних клінік, високопоставлені державні чиновники, мери міст, делегати профільних асоціацій та відомств, вчені, практикуючі фахівці, а також регіональні дилери та дистриб'ютори медичних товарів і устаткування.
 
медична техніка та обладнання, інструменти, вироби медичного призначення, ортопедія та реабілітаційна техніка...Відвідувачі Public Health змогли ознайомитися з представленими тематичними розділами виставки: медична техніка та обладнання, інструменти, вироби медичного призначення, ортопедія та реабілітаційна техніка, офтальмологія, екстрена медицина, репродуктивна і перинатальна медицина, стоматологічне обладнання та матеріали, здоровий спосіб життя, медичні меблі та одяг, Digital med (телемедицина, цифрова радіологія, e-health), а також новий розділ виставки – лабораторна медицина.

Порадувала гостей та учасників різнопланова науково-практична програма заходів: конференції, семінари, круглі столи, практикуми, дискусії, майстер-класи, які не припинялися усі дні роботи виставки. Ключовими подіями, які привернули увагу учасників і гостей стали:
Почесну нагороду в цьому році отримала Головенко Ніна Василівна – Головний лікар комунального підприємства Білоцерківської міської ради "Білоцерківська міська лікарня №2"• Офіційна церемонія нагородження Всеукраїнської премії "Головний лікар року - 2017", на якій були присутні понад 200 потенційних номінантів зі всіх регіонів України. Метою щорічного проведення спеціалізованого заходу для головних лікарів є визнання, оцінка роботи і досягнень видатних медичних керівників з усіх регіонів нашої країни. На основі аналізу особистих досягнень претендентів, їх вкладу у розвиток медичної установи і галузі регіону в цілому, експертна комісія заходу визначила переможця та двох лауреатів другої та третьої ступені. Почесну нагороду в цьому році отримала Головенко Ніна Василівна – Головний лікар комунального підприємства Білоцерківської міської ради "Білоцерківська міська лікарня №2". Лауреатом другого ступеня став Якимчук Віктор Миколайович – Головний лікар Івано-Франківського обласного клінічного кардіологічного диспансеру. Лауреата третього ступеня удостоїлася Кривдик Лідія Олексіївна – Головний лікар комунального закладу "Луцький первинної медико-санітарної допомоги №1.
 
• V Міжнародний конгрес медичного туризму, присвячений актуальним питанням галузі. Ця платформа об'єднала кращих фахівців індустрії з України та інших країн для спілкування, отримання цінних знань, обміну досвідом та підвищення кваліфікації.
 
Андрій Каспаревич• DIGITAL MED майданчик інноваційних технологічних рішень в медичній сфері, яка представила ключові IT-системи для модернізації системи охорони здоров'я в нашій країні. Ця подія, традиційно, об'єднує найкращих національних і закордонних представників цифрових технологій в медицині в напрямках: візуалізації, розвитку eHealth, персоналізації медицини та телемедицини.
 
• Спеціалізований семінар-конференція для міських голів «Діяти, а не чекати. Медична реформа – досвід регіонів», присвячена необхідним діям на місцях для реформування системи охорони здоров'я в Україні. Голови ділилися своїм успішним досвідом реалізації проектів з колегами з усіх регіонів нашої країни.
 
• International Orthodontic Symposium (IOS) – міжнародний конгрес ортодонтів зібрав провідних профільних фахівців для обговорення головних шляхів розвитку галузі, методики лікування, найцікавіших доповідей, дискусій і спілкування.
 
• Круглий стіл «Санаторно-курортне лікування в Україні: стан та перспективи в умовах реформування Фонду соціального страхування України», який був присвячений актуальним питанням і проблемам даного напрямку в сучасних реаліях.
 
Науково-практичний семінар "Сучасні технології та тенденції в офтальмології", присвячений інноваційним технологіям і методикам лікування. В рамках семінару були представлені новітні концептуальні підходи даного медичного спрямування на прикладах успішного досвіду кращих офтальмологічних центрів і клінік.
 
Спільне проведення міжнародної медичної виставки «Охорона здоров'я 2017» з MTEC.Kiev – міжнародною виставкою і конференцією медичного туризму, а також міжнародним туристичним салоном UITM, у другий день його роботи, дозволило істотно збільшити охоплення профільної цільової аудиторії для представлених учасників виставки.
 
Міжнародна виставка «Охорона здоров'я» вже 26 років утримує визнання медичної спільноти, сприяючи розвитку ділових відносин між вітчизняними компаніями та світовими представництвами, та інвесторами.
 
щороку виставка розширюється завдяки участі нових компанійСаме тому ключові гравці вітчизняного медичного ринку, такі як: Toshiba Medical Systems (Нідерланди), Esaote (Італія), Medexim, Профімед-Сервіс, Медапаратура, МЕДІТОРГ, Гемопласт, Айемес Україна , Телеоптик обирають Public Health для презентації своїх товарів, обладнання та послуг. При цьому щороку виставка розширюється завдяки участі нових компаній, в цьому році дебютували: ІНМЕД Україна, Оніко, Медгарант, Чеський національний стенд, Майстер Дент, АФС МЕДІЦІНТЕХНІК, Медтехніка Орто, Полтава медобладнання, Ремед і багато інших.
 
Експоненти виставки відзначили якісний та кількісний ріст заходу і вже готуються до участі в «Охорона здоров'я 2018», адже кращі фахівці галузі, провідні медичні та фармацевтичні компанії, збираються разом тільки на Public Health!
Організатори Міжнародної медичної виставки «Охорона здоров'я» – ДП «Прем'єр Експо» (ITE Group Plc), GIMA (ITE Group Plc).
 
Оргкомітет
Міжнародної виставки «Охорона здоров'я»
Телефон: +380 (44) 496-86-45 (262, 273)
e-mail: ph@pe.com.ua
www.publichealth.com.ua
 

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED