Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Три дні лабораторної медицини в Києві: свою роботу почала Міжнародна виставка LABComplEX

Три дні лабораторної медицини в Києві: свою роботу почала Міжнародна виставка LABComplEXСьогодні, 17 жовтня 2017 року, стартувала робота важливого для медичної галузі країни заходу – Х Міжнародної виставки LABComplEX. Організатори події – Національна академія наук України та компанія LMT. Виставка проходить у “КиївЕкспоПлазі” за адресою м. Київ, вул. Салютна, 2-б. Підтримку у її проведенні надали Комітети Верховної Ради України, Кабінет Міністрів України, профільні міністерства.

Дана подія вже вдесяте проходить в Україні та є майданчиком для спілкування, пошуку вигідних комерційних зв’язків та обміну досвідом провідних гравців медичного, фармацевтичного, лабораторного, аграрного ринку.

Робота Х Міжнародної виставки LABComplEX вже традиційно ділиться на 2 основні складові: власне демонстрацію обладнання для лабораторної діагностики та супутніх галузей, а також насичену науково-практичну програму. Вона включає в себе такі напрямки:
  • Дні лабораторної медицини.
  • Дні харчової промисловості та аграрного сектору.
  • Дні фармацевтичної промисловості.
  • Українська лабораторна школа.
  • Дні ветеринарної медицини.
  • Стандартизація та метрологія в лабораторній діагностиці.
  • Наука та освіта, новітні розробки у галузі наукового обладнання.
  • Криміналістика та лабораторна діагностика.
  • Загальнопромисловий напрямок.
  • Інші заходи, пов’язані з мікробіологією, акредитацією медичних лабораторій, біомаркерами тощо.
LABComplEX цінна своєю потужною практичною складовою: у рамках роботи Української лабораторної школи буде проведено багато корисних майстер-класів, також робота Виставки передбачає не лише конференції, а й практичні семінари.

Медичний порталТри дні лабораторної медицини в Києві: свою роботу почала Міжнародна виставка LABComplEX України Здоров-Інфо бере активну участь у роботі Виставки. Наші консультанти доносять учасникам заходу інформацію про те, що медичний бізнес необхідно просувати за допомогою інтернету, сподіваючись не лише на пряму рекламу, а й на грамотно розроблений сайт, сторінки на профільних ресурсах, якісний контент на своїх інтернет-ресурсах.

Робота Х Міжнародної виставки LABComplEX буде тривати до 19 жовтня 2017 року включно. Захід обіцяє бути цікавим та насиченим на різноманітні події. Саме на подібних майданчиках компанії мають шанс заявити про себе як про вагомого гравця на ринку. Також поруч з LABComplEXбуде працювати VIIIМіжнародна виставка обладнання та технологій для фармацевтичної промисловості Pharmatechexpo. Лабораторна діяльність, фармація та медицина працюють у тісному симбіозі для задоволення права українців на здорове життя. 

Автор: Ольга Купріянова
© Медичний портал Здоров-Інфо 

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED