Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

МОЗ: запрошення до громадського обговорення програм підготовки в інтернатурі

МОЗ: запрошення до громадського обговорення програм підготовки в інтернатуріМіністерство охорони здоров’я запрошує долучитися до громадського обговорення орієнтовних програм підготовки в інтернатурі за спеціальностями галузі знань 22 «Охорона здоров’я».

Так на вебсайті міністерства опубліковано 23 програми відповідно до спеціальностей підготовки. До громадського обговорення запрошується медична спільнота, випускники за спеціальностями галузі знань 22 «Охорона здоров’я», лікарі (провізори)–інтерни та інші зацікавлені органи та сторони. 
 
Зауваження та пропозиції приймаються Директоратом медичних кадрів, освіти науки МОЗ України протягом 14 днів з дня оприлюднення у письмовому або електронному вигляді на адресу: 01601, м. Київ, вул. Грушевського, 7; e-mail: intern2022moz@gmail.com; тел. 253-24-44.
 
Відзначається, що матеріали, надані за результатами громадського обговорення, обов’язково будуть опрацьовані МОЗ спільно з групами експертів МОЗ з деяких питань проходження інтернатури.
 
Наказ про затвердження орієнтовних програм підготовки в інтернатурі буде опубліковано на офіційному сайті МОЗ.
 
Як зазначає МОЗ основна мета розробки, затвердження і впровадження таких програм — визначення єдиного комплексу освітніх та практичних компонентів з метою забезпечення набуття лікарями (провізорами)-інтернами компетентностей, необхідних для отримання кваліфікації лікаря-спеціаліста або провізора-спеціаліста, який ґрунтується на академічній доброчесності, медичній та фармацевтичній етиці та деонтології, доказовій медицині.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED