Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Добір кандидатів на посаду Голови НСЗУ продовжили до 27 травня

Добір кандидатів на посаду Голови НСЗУ продовжили до 27 травняУ Міністерстві охорони здоров'я повідомляють про продовження процесу добору кандидатів на посаду Голови Національної служби здоров'я до 27 травня 2020 року. Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов під час прес-брифінгу заявив, що Уряд визначив терміни даного добору з 22 по 25 травня, однак прийом документів було вирішено продовжити на 2 дня, щоб всі бажаючі змогли їх подати.

У МОЗ чітко усвідомлюють велике значення НСЗУ для медичної системи нашої країни. Саме цей орган контрактує всі медичні установи України на надання медичних послуг та оплачує їх надання. Тому посаду Голови НСЗУ є ключовою для України на сьогодні, і тут не можна поспішати у виборі, вважають у МОЗ. Всі бажаючі можуть подавати документи на конкурс, якщо відповідають вимогам, мають необхідний досвід і бачать в собі сили керувати такою важливою структурою.

Нагадаємо, попередній конкурс на зайняття посади Голови НСЗУ завершився без визначення переможця. У фінал конкурсу вийшло 3 кандидата, серед яких і сьогоднішня т.в.о. Голови НСЗУ Оксана Мовчан. Однак за результатами співбесіди з міністром охорони здоров'я Максимом Степановим жоден кандидат не був визнаний гідним зайняти цю посаду. Поки терміни повторного конкурсу не повідомляються. Наразі йде робота зі збору документів від кандидатів на пост Голови НСЗУ.

Автор: Ольга Купріянова

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED