Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

МОЗ України шукає експертів по розробці Рекомендацій щодо розрахунку вартості платних послуг для закладів охорони здоров'я

МОЗ України шукає експертів по розробці Рекомендацій щодо розрахунку вартості платних послуг для закладів охорони здоров'яВ сучасних умовах розвитку медицини надання платних послуг закладами охорони здоров'я — ще одне важливе джерело доходів закладу.

Правовою основою для становлення системи платних послуг у державних і комунальних закладах охорони здоров'я стала Постанова Кабінету Міністрів України від 17.09.1996 р. № 1138 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних закладах охорони здоров'я та вищих медичних закладах освіти».

Світовою практикою пропонуються різноманітні методи для визначення вартості послуг.

Основні завдання експертів, що залучаються до Робочої групи МОЗ України для розробки Рекомендації з розрахунку вартості платних послуг для закладів охорони здоров'я:
1. Розробка пропозицій до підходів та моделей обрахунку вартості платних послуг для закладів охорони здоров’я у формі комунальних некомерційних підприємств.
2. Розробка та передача МОЗ пропозицій до Рекомендацій щодо розрахунку вартості платних послуг для закладів охорони здоров’я у формі комунальних некомерційних підприємств.
З метою виконання зазначених завдань Робоча група працюватиме у форматі проведення регулярних робочих зустрічей та обговорень за встановленим графіком протягом з лютого по березень 2020 року.

Вимоги до експертів Робочої групи та необхідні документи:
  • повна вища освіта (спеціаліст, магістр) за напрямом підготовки «Фінанси/Економіка»;
  • стаж роботи за фахом, відповідної Робочої групи не менше 3 років та виконання посадових обов'язків безпосередньо пов'язаних зі специфікою Робочої групи (зазначається у резюме);
  • наявність освіти за напрямом «Медицина/охорона здоров'я» буде перевагою;
  • досвід здійснення розрахунків вартості послуг на рівні закладу охорони здоров'я. Може бути підтверджено, зокрема попереднім досвідом участі в робочих групах, експертних комісіях і т. д. (зазначається у резюме);
  • володіння англійською мовою для обробки матеріалів, необхідних для прийняття рішень Робочою групою буде перевагою (вказується в резюме).
Умови залучення експертів:
  • надіслати резюме та мотиваційний лист;
  • заповнення заявки за посиланням: http://bit.ly/2NTS96O ;
  • надання згоди на залучення у якості провідного спеціаліста до складу Групи експертів за відповідними напрямами (надається у разі обрання);
  • надання розписки про нерозголошення відомостей, отриманих при обговоренні питань.
Заявки приймаються до 03.02.2020 17:00

Автор: Наталія Холявицька

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED