Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Керівник для НСЗУ: новий етап конкурсу

Керівник для НСЗУ: новий етап конкурсуДо співбесіди з Комісією з питань вищого корпусу державної служби допущені 7 претендентів на посаду голови Національної служби здоров'я України.

Відповідний список кандидатів опублікований на сайті Національного агентства з питань державної служби.

Так, за підсумками тестування кандидатів,до співбесіди допущено 7 кандидатів: т.в.о НСЗУ Оксану Мовчан, заступника голови НСЗУ Наталію Рябцеву, голову департаменту договірної роботи НСЗУ Андрія Віленського, заступника голови Чернівецької ОДА Василя Гостюка, підприємицю Марину Алтухову, а також ексзаступника директора держпідприємства "Комітет з гігієнічного регламентування Державної санітарно-епідеміологічної
служби України" Юлія Хомутовського та керівника організації Revival Institute for Future Вадима Арістова.

Голова НАДС Олександр Стародубцев зазначив, що на співбесіді відбудеться оцінювання претендентів:

«На співбесіді ми оцінюємо чотири компетенції: лідерство, комунікація, орієнтація на результат, стресостійкість. Є загальний рейтинг — результати співбесіди, скільки особа набрала балів на тестуванні. За рейтингом формується шорт-лист до п'яти осіб, який надсилається суб'єктові призначення. Претендентів запрошують на співбесіду до міністра, і міністр вже перевіряє досвід, доброчесність і плани на посаді”, - сказав Стародубцев.

Він додав, що претенденти, які будуть проходити співбесіду, будуть проходити перевірку НАБУ.

Нагадаємо, що 9 січня відбулося тестування претендентів на посаду голови Національної служби здоров'я. Кандидати проходили тестування на знання законодавства, абстрактне мислення, знання іноземної мови.

Посада голови Національної служби здоров'я України є вакантною з листопада 2019 року, коли тодішній перший керівник Олег Петренко подав у відставку.

Тим часом, Національна служба здоров'я здійснює виплати медичним установам за надання громадянам медичних послуг згідно з Програмою медичних гарантій. На 2020 рік бюджет Програми медичних гарантій складає 72 млрд грн.

Автор: Наталія Холявицька

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED