Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Кабінет міністрів підтримав ідею прирівняти електронні сигарети до звичайних

Кабінет міністрів підтримав ідею прирівняти електронні сигарети до звичайнихСьогодні, 24 грудня Кабінет міністрів ініціював зміни в законодавстві, які впорядковують обіг електронних сигарет в Україні та прирівнюють їх до звичайних тютюнових виробів.
 
Представники Міністерства охорони здоров'я неодноразово підкреслювали, що поки немає підстав вважати електронні сигарети безпечною альтернативою сигаретам звичайним.
 
Як і у випадку зі звичайними сигаретами, електронні буде заборонено палити в громадських місцях, на продаж й рекламу встановлюються жорсткі обмеження.
 
Про це на своїй сторінці в Telegram повідомив прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

«Прирівнюємо електронні сигарети та новітні тютюнові вироби (тютюнові вироби для електричного нагрівання) до інших тютюнових засобів. Обіг таких сигарет повинен регулюватися відповідно до законодавства України.

Поширюємо на електронні сигарети та новітні тютюнові вироби обмеження по рекламі.  Ініціюємо заборону куріння таких сигарет в громадських місцях», - написав він.

Нагадаємо, в жовтні депутат від партії "Слуга народу" Владлен Неклюдов зареєстрував у Верховній Раді законопроект, яким пропонується ввести акцизний податок на тютюнововмісні рідини для електронних сигарет.

Автор: Наталія Холявицька

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED