Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Пацієнтів української районної лікарні годуватиме кейтерингова компанія

Пацієнтів української районної лікарні годуватиме кейтерингова компаніяЗ листопада лікарня м. Мукачево закуповує послуги з харчування пацієнтів, які лікуються в стаціонарі, а не тримає власну кухню.  Це є одним з кроків до ефективного управління лікарнею та зменшення витрат.  Зекономлені кошти заклад може направити на поліпшення умов в лікарні, заробітні плати або інші потреби.

Щодня, в середньому в лікарні харчується близько 300 пацієнтів. Вартість харчування однієї особи становить близько 40 гривень.

Меню складають залежно від захворювання та потреб пацієнтів. Пацієнти харчуються три або чотири рази на день.

Також є можливість зробити ще менші витрати для медичних закладів.  Наприклад, закуповувати послуги прибирання, прання.  Або ж стати центром, який буде надавати ці послуги іншим установам.  Це дозволить заробляти додаткові кошти на розвиток лікарні.
 
Мукачівська центральна районна лікарня активно готується до підписання договору з Національною службою здоров'я.  Пройшла процес автономізації, закупила комп'ютери, вибрала медичну інформаційну систему та зареєструвалася в системі електронного здоров'я України.

Завдяки підтримці впровадження медичної реформи з боку місцевої влади сьогодні місто є лідером за кількістю підписаних декларацій.

Автор: Наталія Холявицька

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED