Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Унікальна конференція з міжнародною участю на тему психологічного здоров’я

Унікальна конференція з міжнародною участю на тему психологічного здоров’я 2-3 листопада у Вінниці пройшла унікальна Перша міжнародна науково-практична конференція, на якій обговорювались сучасні виклики психологічної та психотерапевтичної допомоги, а також теорію та практику психодрами «ДОРОГА ДОДОМУ».

Окрім учасників з України, в конференції взяли участь фахівці з Литви, Італії, Ізраїлю, Туреччини та США. Виступи провідних спеціалістів були присвячені методу психодрами при розв’язанні складних питань пошуку власної ідентичності та переживання травматичного досвіду. Загалом було 80 учасників, деякі з них працювали віддалено через відеозв’язок. Зокрема, керівники Американської спілки групової психотерапії та психодрами та директором центру терапії досвіду травм.

Особлива увага на конференції була прикута до всесвітньо відомого психотерапевта з кризових ситуацій Яфі Шпірер, що приїхала з Ізраїлю, та Евалдаса Кармаза, який спеціалізується на роботі з жертвами сексуального насилля та на проблемах дитячої психології.

Під час зустрічі обговорювались теми не лише пошуку та прийняття себе, а й прийняття втрат, виживання та продовження життя після участі у бойових діях. Фахівці поділились найсучаснішими напрацюваннями з різних питань психології, що дозволило учасникам поповнити свої теоретичні та практичні навички для роботи з різними категоріями пацієнтів.

Джерело: itmed.org


 

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED